Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

20 000 UIP a více za měsíc – portál Pravdu.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 9. 2011
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Pravdu.cz
Ranky: PR 3, Srank: 40.
Stáří webu - necelý 1 rok, podstránek je cca 900-1000.
Návštěvnost: viz zde.
Dosavadní výdělek webu - 33 000,- Kč (Placla 22000,- Kč, prodej odkazů cca 3000, prodej článků mimo Placlu 5000, PPC cca 500, prodej bannerů cca 2500 - faktury lze doložit). Z PPC se při této návštěvnosti dá vytáhnout více, ale nebyl na to čas si s tím hrát. Měsíční výdělek z Placly - cca 4000-5000 (za poslední tři měsíce)
Web se na přelomu března / dubna přesouval na stávající hosting - proto jsou statistiky z AW stats za tyto měsíce nekompletní - v případě zájmu zašlu statistiky GA za předchozí měsíce.
Web běží na Drupalu s různými modifikacemi, nahoře je slideshow, pro sekci nechutnosti - formulář informující o možném nevhodném obsahu pro mladistvé, pod články jsou odkazy na podobné články a šipky pro přesouvání dopředu / dozadu po 1 článku, ochrana proti spamu - Captcha, apod. Součástí prodeje jsou i zdroje odkud čerpáme články, náhledové obrázky u článků jsou z volně dostupných fotobank (odkazy na fotobanky jsou součástí prodeje), atd. Náklady - pouze hosting. Redaktoři - v rámci prodeje nejsou - buď si budete muset sehnat vlatní redaktory nebo se o web starat sami - jeden člověk to s přehledem utáhne.
Návštěvnost je úměrná tomu, jak se o web budete starat. Viz návštěvnost. Návštěvnost jde nahoru úměrně s přibývajícím (pravidelným) obsahem. Za tento měsíc bude UIP cca 33-36000, celkový počet návštěv 60-70 000 / měsíc. Podmínkou prodeje je ponechání komerčních článků na webu (sekce komerce / ostatní). Návštěvnost - cca půlka vyhledávač, zbytek přímá návštěvnost a z odkazu ze sprizněných for. Hosting v ceně prodeje není.
Důvod prodeje - rozprodáváme všechny naše weby, chceme rozjet jeden větší projekt. Je to investice pro někoho, kdo se o to chce dál starat. Nám na to už nezbývá čas. Kupujícího samozřejmě zasvětíme do všeho - jak budovat návštěvnost, kde prodávat reklamní prostor, apod. V případě dalších dotazů mě prosím kontaktujte přes PM. Děkuji.
19 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
22 hodnocení
členem od 12. 3. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E