Zadejte hledaný výraz...

Upozorneni na podvodníka na webtrhu. [ Ma blbost ] – ale je to podvodnik

Zdravím, delal jsem pro jednoho cloveka zde z webtrhu logotype a vizitku. Vetsinou pozaduji zalohu nicmene pan pusobil celkem profesionalne tak jsem to nechal byt. CHYBA.
Udelal jsem logotype udelal jsem vizitky vsechno bylo schvaleno dle obrazu jemu pak prisla platebni cast a bylo mi sdeleno ze to bude posilat kolega, ze ten se stara o finance. Bral jsem to v pohode nicmene uz se snazim dostat z toho klienta penize 2 mesice a jeho obcasne zpravy na ICQ, penize jsem poslal vcera penize jsem vam vlozil dneska na ucet( po tydnu stale neprisli ). Ano davam mu spravny ucet. Napsal mi ze mi posle screen o provedene platbe a pak se tu tyden neukazal. To je jedno. Naletel jsem sam mel jsem chtit zalohu.
Fakturu jsem mu vystavil ale to taky nepomaha. Jelikoz ma propadle ICO.
http://rejstrik.penize.cz/ares/73065021-radim-stehlik
Chci jen upozornit uzivatele webtrhu nebo ty, kteri snim prijdou do styku, protoze po chvily googlovani jsem narazil na spoustu temam o tomto uzivateli jak jim taky nezaplatil a jak jim dluzi penize.
Na webtrhu ma nekolik uctu a nektere jsou zabanovane.
Jmeno na webtrhu: rwebb, dalsi mel nejak "aqualos"
icq: 193959331,
email: info@praha24.net , raddimm@seznam.cz
http://www.heureka.cz/uzivatele/raddimm/
Jedna stiznost. http://webtrh.cz/637-pozor-provozovatele-praha24-net
Dalsi jsem nasel pres google tady na webthru ale asi byli presunuty do archivu uz je google nenajde.
29. 8. 2011 21:13:16
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671895
A přes jaký účet s vámi komunikoval? Je to patologický podvodník, zabanovali jsme mu tady před dvěma lety na dvacet účtů (squalus je to jméno, které hledáte; dále AdvocatusDiaboli, radimms, internetdreams, exit313 atd). Myslel jsem, že už je pryč nebo ve vězení.
Další souvislosti i tady
http://webtrh.cz/14834-investice-pujcka-25k?p=159495#post159495
29. 8. 2011 22:07:10
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671894
buzuluk
verified
rating uzivatele
29. 8. 2011 22:09:50
Radim Stehlík má z moci úřední ukončenou živnost, porušil některé z ustanovení živnostenského zákona - §58 odst. 2 až 4 ( http://business.center.cz/business/pravo/zakony/zivnost/cast4.aspx#par58 ), více vyčíst z živnostenského rejstříku nelze.
Nenechal bych si to líbit, máte-li objednávku podloženou alespoň emailovou či ICQ komunikací, podejte soudu návrh na vydání platebního rozkazu na nezaplacenou částku. Nevíte-li, jak na to, napište do PM, rád vám poradím. Písemná smlouva ani písemná objednávka není podmínkou a nevěšte hlavu, nemáte-li je, ústně uzavřená smlouva o dílo je stejně platná.
Další - pokud Radim Stehlík u Vás objednával jako živnostník (ani z ARESu jsem nevyčetl, žeby podnikal např. jako autor), podniká v režimu živnostenského zákona neoprávněně, a zaslal bych i podnět živnostenskému úřadu, k podnětu přiložte i objednávku a emailovou komunikaci.
Asi nebudete první ošizený, a neozvete-li se náležitě, bude Radim Stehlík šidit i nadále další oběti z řad podnikatelů.
29. 8. 2011 22:09:50
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671893
Kontaktoval me emailem viz raddimm@seznam.cz a pote na ICQ probehla domluva a objednani loga.
Vede jeste tenhle web mam pocit, chtel po me upravu designu ze mi da pristup na FTP takze zrejme bude jeho. www.vykricmeto.cz
Re dalsi souvislosti: na tohle sem taky narazil pres google ale pak uz mi to google nenasel ale jde presne o tohohle cloveka. Vidim ze nejsem sam co naletel ale z chyb se clovek uci.
------------------- re buzuluk:
Diky ja uz bych to ani neresil mel jsem svych starosti dost takze resit castku za jedno logo pro me prioritou nebylo, az ted co mi zacal tvrdit kazde dva dny ze penize odeslal mi dosla trpelivost to cist a zacal googlovat.
29. 8. 2011 22:15:49
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671892
buzuluk
verified
rating uzivatele
29. 8. 2011 22:23:16
No to je přesně ono. Tito neplatiči (příp. podvodníci), přesně s tímto počítají - že nikomu nebude stát za to, se o malou částku soudit, nikomu se nebude chtít podat podnět správnímu úřadu nebo v případě podvodu trestní oznámení. A na to hřeší a počet obětí narůstá...
Je to samozřejmě tvůj byznys, ale alespoň podnět živnostenskému úřadu bys dát mohl, pokud tedy Radim Stehlík u tebe objednal jako živnostník, a ne jako soukromá osoba - nepodnikatel.
---------- Příspěvek doplněn 29.08.2011 v 22:37 ----------
Tak jsem ještě dohledal, že Radim Stehlík má trvalý pobyt zřízený na ohlašovně městského úřadu.
Obecně lze doporučit si před každou zakázkou obchodního partnera prověřit, minimálně v živnostenském (obchodním) rejstříku, a dále v insolvenčním rejstříku, a samozřejmě progooglovat, zda někde na internetu někdo neutrousil s dotyčným negativní zkušenost. A má-li objednatel trvalé bydliště na městském úřadě, vždy požadovat platbu předem. Lze totiž tušit problémy.
29. 8. 2011 22:23:16
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671891
Jedinkrát se mi stalo, že mi někdo nezaplatil a byl to "radimm", se kterým jsem domlouval zakázku textů přes ICQ - bylo to ale rok a půl zpátky a po několika měsících urgování jsem to hodil z hlavu (cca 700 Kč).
30. 8. 2011 08:39:02
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671890
buzuluk
verified
rating uzivatele
30. 8. 2011 09:33:51
Jak říkám, tito lidé počítají s tím, že to "hodíte za hlavu" a nebudete s nimi chtít ztrácet čas kvůli několika stokorunám-tisícikorunám. Podle diskusí tady na Webtrhu Radim Stehlík svým dodavatelům neplatil už v letech 2007-2008. Společnosti LMC s.r.o. dluží od roku 2004.
Je rok 2011 a Radim Stehlík své dodavatele šidí vesele dál. A bude v tom pokračovat. A aby toho nebylo málo - nyní dokonce podniká neoprávněně, neboť živnostenský úřad mu vloni ukončil provozování živnosti pro porušení zákona.
Já všechny své dlužníky žaluji a mám-li poznatky, že dlužník může podvádět věřitele, podám i trestní oznámení pro podezření ze spáchání t.č. poškozování věřitele. Trestní oznámení jsem zatím podal jen jednou. Několikrát jsem podal podnět na živnostenský úřad, byl-li k tomu důvod, vidím-li, že porušuje živnostenský zákon. Pokud vytuším, že neplatí daně, podám podnět finančímu úřadu. Jednou se mi podařilo poslat do likvidace eseróčko nesídlící na adrese, kterou deklarovalo v obchodním rejstříku.
Každopádně své dlužníky žaluji vždy, nejmenší částku, kterou jsem žaloval, byla 960 Kč, nejvyšší 65000 Kč. Některé pohledávky nechávám advokátovi, něco si řeším sám (pokud tuším, že dlužník je nemajetný, aby se mi vymáhání neprodražovalo). Nikdy to ale neházím za hlavu, protože pokud odběratel ošidil mě, bude šidit i ostatní...
30. 8. 2011 09:33:51
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671889
paradajka
verified
rating uzivatele
30. 8. 2011 11:38:33
vazeny pierre. chapu tvou reakci ale nelzi. ja sice nejsem koser v me minulosti, ale co rikas neni pravda.
1) jedna se o tri tydny ne o dva mesice
2) nikdy jsem ti nedal fakturacni udaje, klidkne vloz komunikaci, tudiz ani nemuzu neopravnene podnikat protoze diky svym chybam a blbosti mam zivnost pozastavenou. od zacatku jsem tvrdil ze zakazku zprostredkovavam - firma se ti ozve, protoze se jich to tyka a jejich server tady uvadis. fakturacni udaje sis vycucal z prstu a ted tp hazis na me se spoustou nepravdivych obvineni. od zacatku jsi zadnou fakturu ani dohodu ani smlouvu nechtel (coz mimo jine pokud vim taky neni zrovna koser z hlediska financniho uradu, ale to je tva vec)
3) naopak jsem ti vysel vstric ze nez se rozhoupuo nabidl jsem ti platbu ode me
Pro ostatni. Ano ze sve blbosti, naivity a tvrdohlavosti jsem si nadelal dluhu a vybijel je dalsimi az to nebylo zvladnutelne. Nyni splacim 13 000 mesicne z 16ti tisicoveho prijmu. Pro ty kteri jeste maji nevyresene veci se mnou budu rad kdyz se ozvete na raddimm@seznam.cz insolvenci mam oficialni zastupujici spolecnost, ktere resi vsechny smlouvy dohody atd. rad predam kontakt. Bohuzel oddluzeni a splaceni nebude otazka mesicu ale let. I touto cestou dekuji tem kteri vysli vstric a dohodli se na "odpracovani" mensich castek apod a oboustranne vyhodnem smazani dluhu.
30. 8. 2011 11:38:33
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671888
Něco aktuálního ohledně podvodníka Radima Stehlíka? I dodnes nezaplatí za práci, kterou jsem dělal za grafickou práci.
27. 6. 2013 16:52:59
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671887
mkopecky
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
25. 7. 2013 11:00:45
Starší podnět, ale připojuji se a potvrzuji nehoráznost pana Stehlíka, ať už X, nebo Y, vystupujícího pod projektem internetdreams.cz.
Je pravda, že se mi o něm zdálo, což má i v názvu webu. Zaplacena záloha na projekt a co následovalo ani není třeba zmiňovat. Žádná práce, samé výmluvy, mé nervy na dranc. Projekt jsem tím pádem nestihl, finanční újma. Navíc peníze jsem z pana STEHLÍKA získal až pod pohrůžkami všeho možného od finančáku, živnostňáku. Trvalo mi rok, než navrátil "pouhé" 4.500,-Kč.
Důrazně varuji! Nikdy nic. Pozor vlastní mnoho projektů typu přeposílání objednávek.
Málem jsem jej zabil, když jednou to byl Radim, Pavel, potom Honza, Franta či tak nějak. Pravděpodobně jde o sourozence, nebo chronického lháře. Kdyby bydlel za rohem, už jsem tam!
Známé projekty Internetdreams.cz, tvorbawwwstranekpraha.cz, cz247.cz, sexykocka.cz, mamedarky.cz, uznekourime.cz atd.
Takže upozornění!
25. 7. 2013 11:00:45
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671886
Po zaslání faktury jako upozornění sem přepošlu perlu:
poslete prosim na judr-lukas-valyi@seznam.cz praci kterou jste pro nas delal a kterou fakturujete
dekuji - tuto zalezist jsem v ramci reseni jinych veci a sporu predal memu pravnimu zastupci, ktery mimochodem resi i poskozeni dobreho jmeno a to verejne nazyvani mne podvodnikem - jelikoz nejsem odsouzen jako za podvod ale maximalne jako dluznik budu se tomuto pravne branit
praci vam zaplatim i hned po zaslani vyse uvedene prace memu pravnimu zastupci
dekuji mejte se hezky
A vtipnější je, že takový právník neexistuje. Má finty, jak se z toho dostat, dejte si pozor. :)
25. 7. 2013 22:13:39
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671885
enzo
verified
rating uzivatele
(61 hodnocení)
25. 7. 2013 22:17:42
Bohužel tak na takové platí jen hrubá síla.
25. 7. 2013 22:17:42
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671884
mkopecky
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
26. 7. 2013 07:30:11
Vyjádření: Pan Stehlík, neboli spíše v době, když jsem s ním komunikoval za projekt internetdreams.cz se na mne obrátil, že na mne podává žalobu za poškození dobrého jména. Pana jsem požádal, aby mne neosočoval, že má mi dodat důkazy, že to co jsem psal není pravda. Prozatím se nic nestalo, takže nechávám situaci stejnou.
Je možné, že si projekty prodali, je to jedno, já hovořím o zkušenosti cca z roku 2012. Navíc mi nikdo toto tvrzení doposud nevyvrátil.
Tvrzení pana Stehlíka, že má dluhy aj. To mne zcela ale vůbec nezajímá, jelikož 4.500 Kč poslány na účet, žádná práce = 4.500,-Kč zpět a né že se použijí na zamáznutí jiného dluhu.
Nechci tímto vyvolávat nějaké "nepokoje", jen jsem si po 9 měsících našel čas podělit se o zkušenosti.
Tímto tedy chci vyzvat pana Stehlíka, aby uvedl vše na správnou míru. Pokud nám všem vysvětlí o co jde, jak lžeme aj., tak okamžitě stahuji tuto diskusi a omlouvám se.
---------- Příspěvek doplněn 26.07.2013 v 07:33 ----------
Napsal enzo;977778
Bohužel tak na takové platí jen hrubá síla.
ENZO: hlásím zkušenost, nevyvolávám nepokoje a finanční nesnášenlivost, abych nebyl popotahován :-)
26. 7. 2013 07:30:11
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671883
Něco aktuálního ohledně neplatícího podvodníka?
9. 9. 2013 21:58:05
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671882
Svecova
verified
rating uzivatele
20. 9. 2013 12:31:01
Dobrý den, prosím hovoříte zde o panu Radimovi Stehlíkovi, IČ: 73065021? Jsem docela zděšená jestli to je on. Do e-mailu mě přišla nabídka http://www.wwwstrankyzdarma.cz, měla jsem o službu zájem. Pan Stehlík mi volal a zaslal mě fakturu za Hosting , kde je i uvedeno že mi vytvoří stránky. Peníze jsem odeslala. Nic se nedělo, tak jsem nyní ve středu volala panu Stehlíkovi, že peníze museli být již připsány na účtu a nic se neděje. Pán mě sdělil, že večer to sloučí a že stejně to bude trvat tak 14 dnů a že se mi ozve grafik. Upřímně, nějak mě to prostě nesedí a proto jsem začala tápat a našla jsem diskuzi zde. Jsem na internetové stránky antitalent, proto jsem potřebovala pomoc. Snad se mýlím a vše bude podle podložené faktury co pan Stehlík slíbil. Snad...................
20. 9. 2013 12:31:01
https://webtrh.cz/diskuse/upozorneni-na-podvodnika-na-webtrhu-ma-blbost-ale-je-to-podvodnik/#reply671881
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit