Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám lidi se zájmem o online hraní

hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
8. 7. 2011 14:20:25
Konkrétně lidi, kteří věří, stejně jako já, že online hry, obzvláště ty propracované a promyšlené mohou hráče ke hře připoutat a provozovatelům hry vydělat.
Hledají se investoři, tedy lidé, kteří by rádi vložili do vývoje (který již probíhá) finanční prostředky (preferujeme investory s většími částkami - řády deseti tisíc až set tisíc, tak, aby do projektu nemuselo vstupovat více osob) a zároveň i svoje obchodní znalosti, marketingové znalosti, nové nápady, zapálení.
Nemáte peníze a přesto online hraní věříte a chcete se na projektu podílet? Jste programátor, expert na vývoj vysoce zatěžovaných webových aplikací? Jste kodér? Nebo designér? Nebo umíte perfektně překládat z češtiny do angličtiny? Můžete se tak podílet na projektu jako součást vývojového týmu a to buď za honorář nebo menší část projektu, odpovídající množství práce, kterou do projektu vložíte.
Pár slov o projektu
Jedná se o MEZINÁRODNÍ online hru, která vychjází z již zavedených a funkčních principů ostatních webových online her, přidávajíc své myšlenky a zajímavé nápady, které hru téměř úplně odlišují od konkurence. Hra je do podrobna připravena k vývoji, hotová je i část ingame grafiky.
Typ hry je budovatelská strategie se soubojovým systémem, který je mezi online hrami unikátní a hra jím bude vynikat.
Stále máte zájem?
Napište na mail@alesi.cz něco o sobě a co můžete případně do projektu poskytnout, odměnou Vám bude získání dalších podkladů na základě kterých bude možné o vstupu do projektu rozhodnout. Pokusím se odepsat všem, přsto pokud by se náááhodou stalo, že zpráv bude víc, promiňte mi předem, pokud se neozvu a berte to jako gesto odmítnutí.
Forma?
Rád bych založil (či koupil readymade) s.r.o. a podíly v něm řádně rozdělil. Tato možnost bude potřebovat zanést do výdajů projektu a investice by měla s takovýmto výdajem počítat. Vše je ale na domluvě a můžeme vymyslet jiné levnější alternativy.
Aleš Jiříček
8. 7. 2011 14:20:25
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-lidi-se-zajmem-o-online-hrani/#reply653457
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit