Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kritika ,rady a pomo pro konopijakolek.cz

Duhos
verified
rating uzivatele
(13 hodnocení)
3. 7. 2011 18:13:15
Zdravim webtržníky,
Historie webu:
Loni v říjnu jsem založil web www.konopijakolek.cz. Měl původně sloužit ke zveřejňování příběhů lidí, kteří se konopím léči s doložitelnou lékařskou zprávou jako důkaz. Byl jsem v kontaktu s dvěma lidmi, kteří konopí užívali (na rakovinu a cukrovku), ale jeden z nich se mi přestal ozývat a druhý konopí na cukrovku přestal užívat. Třetí byl můj otec, u kterého byla v září diagnostikována rakovina (pravděpodobně kořene jazyka) s metastázemi do krku.. Jenže je velmi těžké určit, zda je to konopím , kdy například rakovinové markery v krvi u mého otce za měsíc a půl užívání výtažku klesly z 1,2 na 0,9. Doktor to okomentoval slovy, že výsledky markerů jsou kolísavé. Tak web furt zel prázdnotou... V lednu jsem se rozhodl, že z webu udělám magazín zaměřený na vědecké práce a zkušenosti uživatelů z celého světa.. Výsledek si můžete prohlídnout na webu. Ještě není kompletně všechno hotové, ale textovej základ už bych řekl je docela solidní i vzhledem k tomu, že na něm pracuji ve svém volném čase a zadarmo.
Kritika
Nejsem profesionální webmaster, takže přiznávám, že na webu jsou nějaké chyby (například v kódu), ale řekl bych, že to nejsou chyby zásadní a tak podstatné, kdyby jste měli pocit že ano, tak to rozhodně zmiňte. Ale vesměs si myslim, že je lepší přeložit článek, nežli opravit něco téměř nepodstatného (Časově někdy nastejno). Každopádně se do mě klidně pusťte, jakákoliv věcná kritika vítána.
Rady, tipy
- Návrhy na nové stránky a všeobecné informace
- Tipy na nové články
- Rady a tipy ohledně možného výdělku webu (nějakou představu mám v hlavě, ale rád bych dostal nějaké tipy od lidí, kteří s tím mají zkušenosti)
- prostě vše, co Vás napadne
Pomoc
Uvítal bych i přímou pomoc webu. Dokud je web nevýdělečný, tak je to opravdu taková výzva k solidaritě (s možností zpětných odměn). Povím Vám svůj příběh se zkušeností s konopným výtažkem u svého otce s rakovinou. Pro mě je to totiž důkaz, že konopí lidem minimálně pomáhá víc než nejsilnější a nejdražší léky v nemocnici a dokud lékaři nebudou nabízet konopí jako možný způsob léčby, tak nedělají zdaleka maximum pro své pacienty. Něco s tím udělat je mým hlavním hnacím motorem...
Otci byla rakovina diagnostikována loni začátkem září. Jeho přítelkyně na internetu objevila odkaz, že konopí je lék na rakovinu, tak jsme to začali v rodině probírat a po návštěvě loňského konopného veletrhu jsme se rozhodli, že do toho tedy půjdem. Moc času ani nebylo, u otce na krku rostli takové bouličky, což byly uzliny s metastázemi. Při metastázích do krku nemáte před sebou více jak půl roku života bez lékařského zásahu. Ještě v září se mi podařilo sehnat dost silného konopí na tvorbu výtažku, ale jako amatér jsem ho udělal velmi slabý - vylouhoval jsem spoustu zbytečných složek z rostliny včetně zbytečného chlorofylu (znehodnoceného převařením), ale i tak byl výtažek hotov a předán otci.
Výsledkem asi užívání výtažku bylo zastavení šíření rakoviny, kdy se uzliny v krku po dobu dvou měsíců nezvětšovali, což opravdu není obvyklé. Problém nastal, když otec před Vánocemi odletěl na měsíc do Thajska, kam si sebou výtažek vzít nemohl. Zájezd měl koupený už v létě, kdy jsme ještě o rakovině nevěděli a za každou cenu chtěl letět. Po návratu jeho lékař zjistil, že se uzliny v krku začaly zvětšovat a musel tak jít pod kudlu a do péče lékařů. Tím nám začal solidní maraton v podobě dvou operací (vytažení uzlin), ozařování a chemoterapie, která otce totálně zlikvidovala a musela být přerušena, protože otec už nic nejedl. Měsíc byl na infuzi a posledních čtrnáct dní nic nejedl, měl bolesti břicha a stále zvracel. V tom se mi dostal do ruky článek "Synkovi rakovinu otec vyléčil marihuanou", který mě motivoval, sehnal jsem opravdové Fénixovy slzy (Velmi silný výtažek - až 97% THC) a začal ho v nemocnici otci tajně za jeho souhlasu podávat. Během půl hodiny otce přestalo břicho bolet (a to i přesto že celou dobu užíval velmi silné prášky proti bolesti), přestal zvracet (a to i přesto že celou dobu užíval velmi silné prášky proti zvracení), a druhý den už dostával chuť k jídlu (a to i přesto že celou dobu užíval velmi silné prášky na chuť k jídlu) Do toho užíval i antidepresiva, prášky na spaní (po výtažku ale stejně spal mnohem lépe) a další prášky proti vedlejším účinkům. Celkem bral asi 10 - 12 prášků denně. Skoro všechny (né-li všechny) by byly zbytečné, kdyby mu lékaři naordinovali konopný výtažek.. Bohužel po třech dnech se vše vrátilo do starých kolejí... nejedl, zvracel, ale žaludek teda nebolel. Vyplynulo nám z toho, že zdrojem zvracení je ta infuze, na internetu jsem se to dočetl, že zvracení není častý, ale možný vedlejší účinek této infuze, tak jsme to lékařům říkali.. Furt se nic nedělo, otcův stav se zhoršoval a už mě začínali pěkně s..t. Po týdnu na to přišli "sami", nechali udělat podle krve (metabolické vyšetření) infuzi přímo na míru, ale tři dny mu ji nebyli schopni nasadit i přes veškerou urgenci.. Další týden kritického stavu mého otce.
Po nasazení "infuze na míru" se jeho stav začal konečně zlepšovat, podle všech vyšetření už rakovinu nemá, dalo by se říci, že se naučil znovu chodit, mluvit a dostal zase chuť do života.
Momentálně je otec 14 dní z nemocnice, FS užívá před spaním místo prášku na spaní (na který byl celý život zvyklý) a po jídle, když na něj přijde nadýmání, což mu způsobuje šílené křečovité bolesti až do zad. Po užití FS křeče do zad ustávají do pěti minut, bolest břicha do půl hodinky, účinek je cca 4-6 hodin.
Asi tolik z mého příběhu, pokud by jste někdo chtěl podpořit užívání konopí jako léku, uvítám:
- překlady článků
- umístění banneru (zpracuji na míru), odkazu
- výměna odkazu (PR: 3 a SR: 30)
- a další pomoc
Předem děkuji za komentáře a pište klidně i PM.
3. 7. 2011 18:13:15
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-rady-a-pomo-pro-konopijakolek-cz/#reply651749
V prní řadě, ta doména je hrozně nečitelná, konopí jako lék dohromady je bez efektu, špatné.
Jestli jsi za ten design platil, tak příště si radši obstarej wordpress šablonu zdarma, ten web není dobrý, ne za peníze.
Jinak se vyjadřovat nebudu, není to můj šálek kávy, konopí, vypatlaní zhulenci, to patří mezi pár věcí, který vyloženě nesnáším.
Chápu, že jde o to, dostat konopí do popředí jako léčivou rostlinu, ale v tom případě hodně štěstí.
3. 7. 2011 21:23:43
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-rady-a-pomo-pro-konopijakolek-cz/#reply651748
Netagent
verified
rating uzivatele
3. 7. 2011 21:54:07
Ta doména je opravdu hrozným způsobem nečitelná, když jsem ji prvně viděl, rozdělil jsem si to na dvě slova konopija kolek...
Desing mohu hodnotit jako "nic moc", z Wordpressu se určitě dá "vytřískat" víc..
Jinak se k tomuto tématu nebudu vyjadřovat.
3. 7. 2011 21:54:07
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-rady-a-pomo-pro-konopijakolek-cz/#reply651747
Duhos
verified
rating uzivatele
(13 hodnocení)
3. 7. 2011 22:18:00
vodička, netagent: Ani mě snad nenapadlo, že je až tak nečitelná, a že by to byl takový problém, ale asi to tak je tedy (alespoň upraven nadpis článku). Z různych tipů na doménu jsem tuhle vybral proto, že je to nejhledanější neobsazená fráze na seznamu a také proto, že jsem si říkal že je dobře zapamatovatelná mezi lidma.. Taková intuitivní.
Design jsem si dělal sám z free šablony na WordPress.
Trochu mě mrzí, že se k tématu vyjadřovat moc nechcete, podle mě je to velmi důležité téma týkající se našeho zdraví a skvělý lék na civilizační choroby, ale asi je pravdou, že tohle převážná většina lidí ocení až když to potřebuje.
3. 7. 2011 22:18:00
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-rady-a-pomo-pro-konopijakolek-cz/#reply651746
ejdamd
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
5. 7. 2011 20:36:15
Máš mou tichou podporu
5. 7. 2011 20:36:15
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-rady-a-pomo-pro-konopijakolek-cz/#reply651745
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit