Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Sposoby ziskania zakaziek pre freelance webdesignera

Ján Kovács
verified
rating uzivatele
(4 hodnocení)
6. 8. 2008 01:10:46
Neviem nakolko som spravne zaradil tento thread, ale snazil som sa.
Moja otazka. Akym sposobom ziskavate zakazky/klientov. Samozrejme, ak odratam rodinnych prislusnikov pripadne obcasne inzeraty na nete.
Skusam si bookmarkovat skarede stranky, ktorym by sa zisiel redizajn a ked mam cas, sa im ozyvam a ponukam svoje sluzby. Odpise mi asi 10%, ale aj tych 10% ma vacsinou predstavu, ze sa da kvalitny web urobit za 2000sk.
Cize, ako to riesite vy? Pripadne napady?
Rozbiehat sa je tazke:)
6. 8. 2008 01:10:46
https://webtrh.cz/diskuse/sposoby-ziskania-zakaziek-pre-freelance-webdesignera/#reply105592
Tak to co děláš ty je taky způsob. Jak se říka '' kšefty se musej honit ''. Já osobně, jak tady pořád říkám, provozuju eshop. Ten je orientovaný na bežné lidi. Ale protože jsem '' finančně nenasytný '' :skleb: tak jsem zaregistrovaný i na portále epoptavka... z něj mě chodí poptávky od firem ale i od normálních lidí. Já tam však hledám hlavně tu firemní klientelu, dokonce se dá říct že i úspešně, pár pravidelných '' velkoodběratelů '' už jsem tam ulovil. Navíc epoptávka teď nedávno spustila i slovenksou verzi 123dopyt. Noo ale aby to nebylo zase tak ružový tak za registraci se samozřejmě platí. Není to však extremní částka oproti např.ABC českého hospodářství je cena pouze desetinová. A řekl bych že poptávek je tam mnoohem víc.
Doporučíl bych ti se tedy na ten 123dopit podívat ( bez registrace zatím ) a sledovat ho třeba 2-3 měsíce. Uvidíš kolik se tam zhruba tak objevuje poptávek z tvého oboru a můžeš se pak sám rozhodnou jestli to zkusit nebo ne. Samozřejmě že můžeš být zaregistrovaný na obou verzích, tedy jak na CZ tak na SK. Možná by si měl i vetší šanci na úspěch v ČR protože díky kurzu CZK/SKK by jsi byl asi pro české potavající cenově zajímavější.
6. 8. 2008 07:21:01
https://webtrh.cz/diskuse/sposoby-ziskania-zakaziek-pre-freelance-webdesignera/#reply105591
Martin
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
7. 8. 2008 17:51:53
Killmaster.cz
jen doplním, že ne vždy se poštěstí aby poptávka byla předána zrovna tobě, vzhledem k množství dodavatelů, kterým tento systém poptávky zasílá.
Jsem tam 2 měsíce a ještě se mi nepodařilo najít si tam zakázku avšak v reálném životě jich mám spousty :-)
7. 8. 2008 17:51:53
https://webtrh.cz/diskuse/sposoby-ziskania-zakaziek-pre-freelance-webdesignera/#reply105590
Napsal MaXemail;94383
Killmaster.cz
jen doplním, že ne vždy se poštěstí aby poptávka byla předána zrovna tobě, vzhledem k množství dodavatelů, kterým tento systém poptávky zasílá.
Jsem tam 2 měsíce a ještě se mi nepodařilo najít si tam zakázku avšak v reálném životě jich mám spousty :-)
No asi takhle , denně posílám tak 2 - 5 nabídek ( 60 - 150 za měsíc - pro rejpaly : je to průměr !:) ) a z toho se chytnu tak 2-3x za měsíc. Pořád je to však lepší než drátem do oka ;). Jak jsem říkal jde mě tam hlavně o firemní klientelu a pravidelné odběry tedy bych měl asi říci o navázání trvalejší spolupráce. I já sem se tam 3 měsíce plácal jak ryba na suchu ale protože jsem to nevzdal tak střípky úspěchu se pomalu začali dostavovat. Přeji ti hodně trpělivosti, elánu a štěstí. Hlavně se nevzdávat !;)
Chtěl jsem spíš říct kovimu že možná nenatrefí na kšeft protože jak sám psal si vybírá stránky o kterých si myslí že mají nevalný vzhled a autorům je to asi jedno proto ani nemají zájem ( není poptávka nemůže tedy uspět ani nabídka ) když jim nabídne svou pomoc. Kdežto na poptávkovém serveru zájem je ( poptávající stránky chtějí ) a tudíž by tam mohl mít o malinko větší procento úspěšnosti.
7. 8. 2008 18:14:37
https://webtrh.cz/diskuse/sposoby-ziskania-zakaziek-pre-freelance-webdesignera/#reply105589
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit