Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Facebook aplikace <gt; Facebook fanpage – jak propojit?

Aramon
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
16. 3. 2011 17:54:09
Dneska tu dumám možná nad nesmyslem, ale třeba to je reálné. Taky jsem možná blbě pochopil FB :-) A ani nevím, jestli to píšu do správné sekce.
Začal jsem trošku blbnou s facebookem a založil jsem si aplikaci, která mi přebírá obsah z webu. Nazvěme ji "Kytička". Ta má svou profilovou stránku Kytička.
Mám ale fanpage nazvanou "Zahradnictví". Pokud něco zveřejním na Zahradnictví, automaticky se to zobrazí na zdech fanoušků této ffanpage zahradnictví.
Pokud aplikace Kytička přebere můj příspěvek na webu, zobrazí se taktéž všem, kterým se tato stránka Kytička líbí.
Aplikaci Kytička jsem si přidal na stránku Zahradnictví, takže pokud něco přebere aplikace Kytička, zobrazí se to i na fanpage Zahradnictví. Ale už se to neodešle fanouškům Zahradnictví, že? To by se jim musela líbit aplikace Kytička.
Teď potřebuju zjistit, jak to udělat, aby se to zobrazilo i na zdech fanoušků fanpage Zahradnictví. Jde to nějak? už jsem přemýšlel nad tím, jestli by třeba fanpage Zahradnictví nešla nastavit jako profilová stránka aplikace Kytička. To by bylo asi nejjednoduchší. Problém je v tom, že moje angliština není na takové úrovni, abych si dokázal sám podobné info najít.
Pomůže mi někdo? Předem všem díky.
16. 3. 2011 17:54:09
https://webtrh.cz/diskuse/facebook-aplikace-gt-facebook-fanpage-jak-propojit/#reply619604
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit