Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej pravdu.cz – záhady, konspirace, zajímavosti, zábava

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 2. 2011
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
prodáváme web pravdu.cz, který se zabývá záhadami, konspiračními teoriemi a zajímavostmi ze světa a domova. Součástí webu jsou i zábavná videa (z Youtube.com).
Web disponuje slideshow v horní části webu, kde se zobrazují náhodné články (lze nastavit, aby se na hlavní straně nezobrazovaly články ze sekcí videa a komerční články).
Web běží na Drupalu. V provozu je již 4,5 měsíce. Od pulky listopadu web vydělal 9000Kč (lze doložit). Web se zatím aktivně nepropagoval. Prodej je včetně vlastní fan site na Facebooku. Dosavadní počet článků je něco přes 300, návštěvnost je za leden 2800, únor 3200, za posledních 30 dní cca 4400 (opět lze doložit slidy z GA - návštěvnost se pravidelně zvyšuje každý měsíc, cca 70% je z Googlu, zbytek Seznam a spol.). Prodáváme za částku 8000,- Kč rovnající se cca 3 měsíčnímu výdělku.
Linky / bannery / články - sekce komerční články musí rok zůstat, dva odkazy v sidebaru musí zůstat 5 měsíců. Sklik byl nasazený před několika dny.
Web prodáváme, jelikož se chceme věnovat jiným lukrativnějším projektům. Jsme neplátci DPH. Vaše případné dotazy zodpovím přes PM nebo na emailu info@krcmic.cz. Web prodáváme podruhé, zájemce z předchozí aukce nám nezaplatil.
Michal
9 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
22 hodnocení
členem od 12. 3. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E