Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Výdělečný portál – registrace do katalogů – Katreg.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 2. 2. 2011
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Ahoj,
Níže ti přikládám přehled výdělků podle měsíců + některé informace na které se ptají ostatní. Kdybys měl další otázky tak se klidně ptej. Za chvíli ale odjíždím a nevím jak budu mít přístup k internetu. Veškeré další otázky případně zodpovím příští sobotu - viz popis aukce. Díky.
btw: ano, registraci jsme prováděli cca půl roku pouze přes nabízený software, vše naprosto bez problémů. Pro interní potřeby je bez nutnosti úprav, pro prodejní verzi je nutné ho ještě trošku vyladit - (doplnit, licenci, návpovědu, přidat ukládání cesty se screenem atd - pokud rozumíš delphi je to brnkačka, případně programátor to má do hodiny hotové, takže náklady na vyladění pro prodejní verzi jsou minimální).
Přesný rozpis stálých klientů získá až nový majitel. Nicméně můžu říct alespoň to, že v současné době máme 3 větší stálé klienty z řad vývojářů webových stránek + předám kontakt na firmu, která chce navázat dlouhodobou spolupráci v oblasti linkbuldingu a registrací. Objednávky od stálých zákazníků tvoří cca 80 % všech objednávek.
Zde přikládám další info.
Počet objednávek a výdělků podle měsíců:
listopad 2009 (koncem měsíce spuštěno) - 360 Kč
prosinec 2009 - 525 Kč
leden 2010 - 7 zakázek - 3215 Kč
únor 2010 - 11 zakázek - 5205 Kč
březen 2010 - 12 zakázek - 5488 Kč
duben 2010 - 8 zakázek - 3868 Kč
květen 2010 - 9 zakázek - 3751 Kč
červen 2010 - 12 zakázek - 7979 Kč
Všechny objednané zakázky byly i realizované. Nikdo objednávky neruší - platby probíhají vždy předem - všechno uhrazeno. Většina objednávek od dlouhodobých partnerů. Uvedené výdělečnosti bylo dosaženo bez jakékoliv cílené propagace a reklamy. Pouze jedno vlákno na webtrhu, které nebylo aktualizováno již dlouhou dobu. Dále probíhalo umístění našich bannerů na webech zákazníků, odkud přichází noví klienti (nabízíme registraci zdarma za banner). V případě propagace by neměl být problém výdělky několikanásobně zvýšit. Na poskytované služby jsou velmi dobré ohlasy ze strany firem + zákazníci chtějí další služby (linkbuilding) zavést = další výdělek. + software pro registrátory + SK prozatím nespuštěná verze - KATREG.cz = další výdělek. Veškeré kontakty budou samozřejmě předány. Dále byly postupně budovány bannery na webech našich klientů - za registraci do 30 katalogů zdarma.
Všechny výdělky je možné doložit např. vystavenými fakturami. Jen by nám trvalo asi déle jejich naskenování. Případně alespoň nějaké screeny z adminu, kde se objednávky řadí.
Co se týče softwaru...jedná se o velice jednoduchý program, kam se vloží registrační údaje a klinutím na tlačítko u textového pole se provede zkopírování do schránky - stejný efekt jako označení myší a CTRL+c. Veliká úspora času. Program umožňuje vytváření screenů obrazovky, ukládání a načítání textů do souboru (koncovka *.ket), je přeložen do mimo češtiny i do SK a ENG jazyka. Screen programu můžu v případě zájmu zaslat na e-mail. Program ještě nění plně dokončen pro prodejní verzi, ale z 99% je hotov. Byl původně vytvořen pouze pro interní potřeby katregu, ale pak jsme se rozhodli ho uvolnit i pro registrátory. V plánu bylo prodávat licenci za 1000 Kč + nabídnout ho i na ENG mluvící trh, kde bylo počítáno s nějvětším prodejem. Zbývají pouze doplnit licenční texty + návody a vychytat některé mušky. Pokud rozumíte delphi, měla by to být brnkačka. V opačném případě to stačí dát nějakému programátorovi, který by to měl do 1 - 2 hodin plně dokončit. No a samozřejmě poté třeba vytvořit nějaký instalátor pro doladění dojmu :) Program jsme používali půl roku v rámci registrací na katregu. Původně vytvořen jen pro nás, pak přišel nápad uvolnit ho i pro zákazníky.
Hosting a domena je zaplacena cca do konce roku 2011.
Samozřejmostí je faktura - možnost zahrnout do nákladů.
Děkuji a s pozdravem
Konecny Jan
prodavam web tak, jak jsem jej koupil, objednavky byly,ale nepisi je sem, jelikoz registrace jsem nedelal ja jakozto katreg.cz
web prodam za kazdou cenu, proto od 1kc
prodavam vice webu, ktere vlastnim, nemam na ne cas bohuzel...
zde nahled programku, ktery pri registraci hodne pomuze : http://warezforum.cz/katreg.png
trzby za zbytek roku : v prumeru 5000kc to bylo,ale jde o to,ze to nebylo fakturovano mnou,tudiz to neuvadim jako oficialni vydelky katregu
obnovit stalou klientelu neni vubec problem, jde pouze o to,ze jim napisete-kontakty predam, ja na to bohuzel nemam cas, proto to cele prodavam,
registrace na internetu bude jeste hodne dlouho velice potrebna cast sluzeb
Added on 08.02.2011 at 22:57
8 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
18 hodnocení
členem od 16. 9. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E