Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Optimalizace stránky se zbožím (sw)

MMMMM
verified
rating uzivatele
(9 hodnocení)
25. 12. 2010 17:45:13
Používám eshop panavis. Tento eshop vůbec není přizpůsoben pro seo, takže se s tím nedají dělat moc zázraky. Nějaké změny jsem provedl jak v title, descriptions, keywords - takže se tam nyní objevuje název produktu atp. V popisu produktu jsem použil nadpisy H1-H4, strong atp. V patičce jsem také nechal zobrazovat název produktu. Optimalizoval jsem na VSO Convertxtodvd, convertxtodvd klic.
Mohl by na to někdo kouknout jestli je to ok a popř. co by ještě na takové stránce nemělo chybět?
http://www.sofe.cz/VSO-ConvertXtoDVD-,187.html
díky za rady.
25. 12. 2010 17:45:13
https://webtrh.cz/diskuse/optimalizace-stranky-se-zbozim-sw/#reply594140
Ahoj, určitě to otestuj na nějakém seo nástroji online
25. 12. 2010 23:27:55
https://webtrh.cz/diskuse/optimalizace-stranky-se-zbozim-sw/#reply594139
Michal
verified
rating uzivatele
(22 hodnocení)
4. 1. 2011 22:22:34
No hlavne tyto "perfektni nastroje" neber jako bernou minci.....neco podobneho ti tak leda pomuze zjistit, zda jsi na neco nezapomnel, ale vysledne hodnoceni ti toho moc nerekne - tedy 100% v seoservisu neznamena, ze budes na predni pozici v SERPu.
Pokud chces optimalizovat pouze tuto stranku, tak se snaz o to, abys nemel na cele strance zvyraznene pouze klicove slovo - tedy davej do tagu cela slovni spojeni, na stranku by mely vest odkazy nejlepe ve tvaru klic. slova - a z tematickych webu. Ale hlavne - nedelj neco podobneho u popisu produktu - text u produktu ma prodat, takovy text ti proda tak leda kulove - tedy chces-li optimalizovat, tak tvor podpurne weby - treba na subodmene a shanej tematicke linky a to vse ciluj na produkt se smysluplnym textem, ve kterem bude treba klic. slovo v titulku a parkrat v popisu....
Rozdil je v tom, ze na minisite muzes mit SEO texty - ty slouzi jen k tomu vysvihnout te dopredu - a proto odkazy z nich smeruji na kyzeny web, produkt, apod. Zde muzes mit text, ktery zaujme vyhledavac, ale ne u produktu. Tam se na SEO vykasli.
Ale nevim, zda je zrovna nejlepsi napad optimalizovat jednotlive produkty. To se ti vyplati tak leda u tech opravdu hledanych. Spise se zamer na kategorie. Kategorie preved na subdomeny a ty pak zaregistruj do katalogu (nemusis to delat do stovek, satci do par), sezen tematicke linky, apod.
Rozhodne ale vzdy predtim popremyslej nad vyberem klic. slov - slovo VSO ConvertXtoDVD moc lidi asi hledat nebude......pokud to tedy hledaji dva lide za pul roku, tak se nevyplati cilovat na podobne slovni spojeni.
4. 1. 2011 22:22:34
https://webtrh.cz/diskuse/optimalizace-stranky-se-zbozim-sw/#reply594138
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit