Zadejte hledaný výraz...

Co s domenou ?

Chtěl jsem požádat o radu. Měl jsem období, kdy jsem registroval domeny. Některé jsem chtěl využít pro různé projekty na které nebyl čas , jinde se mi zdála registrace vyhodná. Nepotřebuji je prodávat , ikdyž některé asi už nevyužiji . Jsou to domeny sdeleni.cz , povolani.eu, esthete.eu . U domeny esthete s koncovkou info, chce jeji vlastnik poměrně dost peněz ,ale je v nabídce již několik let . Přemýšlím co s nimi. Potřeboval bych poradit jak je vhodně využít nebo prodat. Možná je lepší čekat až se trh rozhýbe . Děkuji.
4. 10. 2010 00:48:28
https://webtrh.cz/diskuse/co-s-domenou/#reply568465
U domeny esthete s koncovkou info, chce jeji vlastnik poměrně dost peněz ,ale je v nabídce již několik let
To je proto, že má nulovou hodnotu.
sdeleni.cz - na daukci možná pár stovek, ale v reálném životě má cenu sotva reg fee.
4. 10. 2010 09:31:58
https://webtrh.cz/diskuse/co-s-domenou/#reply568464
Macecha
verified
rating uzivatele
(17 hodnocení)
4. 10. 2010 10:55:18
ty eu domény, pokud nemáš pro ně určen nějaký projekt, tak mají nulovou hodnotu
to "sdeleni" celkem ujde, dneska ti tady na webtrhu za to nedá víc něž registrační poplatek, cz domén je již 720 000 a to je nádherné číslo, což vychází, že každý 15. obyvatel čr vlastní jednu cz doménu, to že jsou všechny jednoslovné domény jsou zabrané o tom není pochyb, registrace jde šíleně kupředu, před dvouma roky si stačilo vzít nějakej slovník a vždy se našlo nějaký pěkný slovo pro registraci, ale dneska je člověk rád, když najde hezké dvouslovné domény, za poslední dva roky vzrostl výrazně počet registrací, čr je na velice slušné úrovni co se týče IT a internetu. Lidé začínají už ze zoufalství registrovat šílené názvy domén, Při tomhle tempu očekávám, že za 2 roky rapidně vzroste cena cz domén, s tou tvou doménou je zde akorát otázka zda-li se nespustí IDN (háčky a čárky v názvu domény) ano většina je proti, ale s přibývajícím počtem domén, přestane být co registrovat, a tak si myslím, že IDN u cz domén (kor jako národ čechů, kdy máme v jazyce hodně háčků a čárek) se toho dočkáme dle mého do deseti let.
V současnosti je tu špatný trh. Můžu ti říct, že již jsem prodal celkem dost projektů/domén, nyní toho však upřímně lituji, ovšem již se to nedá vzít zpátky. Proto mám nasysleno pár pěkných kousků, které dřív jak za 5 let nehodlám prodávat. A jako občasný investor ti mohu doporučit, že nyní je ještě poslední možnost nakupovat.
Prodávat nějakou věc(doménu) u které hodnota každý den stoupá, je přeci blbost, avšak někdy toto rozhodnutí musíme učinit, jelikož život není věčný.
4. 10. 2010 10:55:18
https://webtrh.cz/diskuse/co-s-domenou/#reply568463
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit