Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

dvojjazyčný web na Google Blogger

Libor Zukal
verified
rating uzivatele
(10 hodnocení)
3. 10. 2010 10:20:25
Začal jsem si vytvářet blog věnovaný učení angličtiny, který se v současnosti nachází na www.libor-anglina.blogspot.com. V nejbližší době bych chtěl přejít na vlastní doménu a zároveň bych si chtěl začít vytvářet anglickou mutaci.
Jak jsem se dočetl, tak existují dvě možnosti, jak cizojazyčnou mutaci vytvořit. První možnost je, že jednu z jazykových verzí umístím na poddoménu, např.: www.en.angličtina.cz, a zajistím provázání s druhou verzí, která se bude nacházet na hlavní doménové adrese.
Druhá možnost je snazší. Budu si na hlavní doménovou adresu přidávat příspěvky jak v češtině, tak v angličtině a do sloupce s odkazy si zadám štítky "česká verze", "English version". Pokud uživatel na tyto štítky klikne, tak se mu zobrazí příspěvky pouze v daném jazyce.
Nejsem si ale úplně jistý, jak by se na tuto druhou možnost dívaly vyhledávače a katalogy. Na hlavní doménové adrese by se totiž nacházel text jak v češtině, tak v angličtině. Nevím, jestli bych neměl problém s registrací do vyhledávačů a katalogů.
3. 10. 2010 10:20:25
https://webtrh.cz/diskuse/dvojjazycny-web-na-google-blogger/#reply568156
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit