Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Affiliate program hostingu Wedos, provize až 50%

Představujeme provizní systém k projektu Hosting WEDOS.
Výše provizí dle služby:
- domény 5%
- webhosting 50%
- virtuální a dedikované servery 25% (od října 2010)
- rackhosting 10% (od října 2010)
Provize jsou za první rok provozu služby.
Propagovat nás můžete reklamními plochami s našimi bannery nebo provizním odkazem, který můžete použít jakkoliv. Platnost cookies 90 dní. Bonus 100 Kč při aktivaci.
Provize u domén jsou nízké, ale ceny domén máme nejníže na trhu, a tudíž velmi dobře prodejné. Navíc většinou ke každé doméně klienti koupí i webhosting, kde jsou provize vyšší. Od prosince budou provize z prodeje webhostingu 150,-Kč. Vzhledem k bezkonkurenčním cenám a parametrům služeb je i webhosting velice dobře prodejný.
Další info:
http://hosting.wedos.com/cs/affiliate.html
15. 9. 2010 17:36:59
https://webtrh.cz/diskuse/affiliate-program-hostingu-wedos-provize-az-50/#reply557946
Právě, že z toho mám trochu strach.. Provize i parametry vypadají opravdu hodně lákavě a v tom je právě ten problém.. Vypadají až příliš dobře..
Při ceně 216 Kč / rok za hosting s takovými parametry mi připadá nemožné vyplácet polovinu affil partnerům. To byste to museli dělat za 100 Kč / rok, to se mi opravdu nezdá.
15. 9. 2010 18:16:45
https://webtrh.cz/diskuse/affiliate-program-hostingu-wedos-provize-az-50/#reply557945
Valerian
verified
rating uzivatele
(10 hodnocení)
15. 9. 2010 18:22:19
Možno sa spoliehajú na to, že klient bude s nimi spokojný a predĺži aj po roku, z čoho už človek nič dostávať nebude...a dovtedy sa uspokoja aj len zo zaplateným nákladov
15. 9. 2010 18:22:19
https://webtrh.cz/diskuse/affiliate-program-hostingu-wedos-provize-az-50/#reply557944
Napsal Valerian;569982
Možno sa spoliehajú na to, že klient bude s nimi spokojný a predĺži aj po roku, z čoho už človek nič dostávať nebude...a dovtedy sa uspokoja aj len zo zaplateným nákladov
Ano, odhadl jste to správně. Tak to samozřejmě je. Je to forma reklamy. Místo billboardů po celé ČR dáme pořádné provize tomu, kdo nám zajistí platícího zákazníka. A pak záleží na nás, zda ho přesvědčíme, aby u nás byl i další roky.
15. 9. 2010 18:33:02
https://webtrh.cz/diskuse/affiliate-program-hostingu-wedos-provize-az-50/#reply557943
Taky mě to napadlo, ale člověk prostě v takových nabídkách vždycky hledá nějakej ten háček :)
I když musím uznat, že co jsem pátral, tak to vypadá, že mají docela slušné zázemí. Asi to zkusím pár lidem co teď dělám weby doporučit, ale jen tolik, co bych v případě problému utáhnul na svém ubohoučkém serveru (a že ten už chudák mele z posledního...) :D
EDIT: Tak mi to nedá.. Jdu tam hodit nějakou doménu a testnu to :) Vypadá to dobře..
15. 9. 2010 18:35:00
https://webtrh.cz/diskuse/affiliate-program-hostingu-wedos-provize-az-50/#reply557942
d@niel
verified
rating uzivatele
15. 9. 2010 19:40:13
Wedos je hodně velká firma a mají řadu úspěšných projektů, takže bych se opravdu nebál ;-)
15. 9. 2010 19:40:13
https://webtrh.cz/diskuse/affiliate-program-hostingu-wedos-provize-az-50/#reply557941
Doprdele STRAŠNĚ JSTE MĚ NASRALI ! Fuj wedos, FUJ!
Jsem nemocný, mám náladu na hovno a registrace na wedosu mě dorazila kur** úplně. Potřeboval jsem zadegistrovat doménu ToMiHlavaNebere.cz + hosting k ní.
Říkám si "konečně zkusím ten wedos, vypadalo to slušně..."
OK, otevírám hosting.wedos.com, zadávám název domény a enter. Ukazuje se formulář (jméno, adresa, telefon...) Zadávám všechny údaje a odesílám. Hups, chyba, "musíte souhlasit s podmínkama". Fajn, sice jsem to zaškrtnul, ale OK, zaškrtnu to znova, CELÝ FORMULÁŘ VYPOLŇUJI PODRUHÉ a pokračuju. Tentpokrát už je to v pořádku a na další stránce na mě čeká TEN SAMÝ FORMULÁŘ (!!!!) jen má navíc položku "Pevná linka", která je POVINNÁ. Doprdele já kur** přece nemám pevnou linku !!!
Vyplnil jsem tam tedy 2x číslo mobilu, nadopoval se paralenem a před stiskutím "pokračovat", jsem se musel uklidnit panákem rumu.
OK, pokračuji v objednávce, ještě asi 3 formuláře a mám na mailu povrzení. Klikám na odkaz "Zaplatit online" a vostávám se na stránky jakéhosi stupidního poskytovatele plateb kartou. Musím znovu vyplnit mail, adresu, prostě všechno včetně psč. To už jsem neuvěřitelně nasraný a k wedosu začínám pociťovat opravdu pravou nenávist. Po vyplnění se peníze strhly, tak jsem to pár minut nechal, než se zaregistruje doména.
Přišel mail, že je zaregistrováno. To mě uklidnilo a řekl jsem si, že teda i přes odpornou registraci ten wedos zkusím. Ale ne, co se nestalo. doména se sice zaregistrovala, ale z objednávky nějak zmizel hosting. Takze bych (kur** fix) musel znovu projít registračním a platebním procesem?
Konec, na to už nemám dneska nervy. Chtěl jsem slušný hosting k novému webu a mám jen nefunkční doménu (ale naštěstí aspoň zaregistrovanou) a jsem opravdu neuvěřitelně nasranej, že po Vyplnění 4x stejných údajů v objednávce hostingu NEMÁM HOSTING !
zítra odcházím ke gigaserveru.
---------- Příspěvek doplněn 21.09.2010 v 12:22 ----------
Tak já debil jsem ještě zkoušel doobjednat ten hosting. HUMUS HNUS. Opět po vyplnění několika formulářů přišla zpráva, že nemůžu objednat hosting jen tak a musím se přihlásit k předem objednané doméně. OK, přihlašuji se a tím všechny vyplněné udaje mizí. Nevadí, přece když už jsem zaregistrovaný a přihlášený, tak se ty registrační formuláře vyplní zamy, nebo je ani neuvidím, to je logické. CHYBA. Hovno hovno zlatá rybko, objevily se znovu prázdné formuláře. Kur*y a pí*e lítaly po celém náměstí, hrnek s čajem letěl dost velkou rychlostí přímo do zdi. Něco tak odporného jsem ještě neviděl. Dokázat takhle vytočit člověka něčím, co u konkurence zabere max. 5 minut, to chce opravdu talent.
21. 9. 2010 11:57:55
https://webtrh.cz/diskuse/affiliate-program-hostingu-wedos-provize-az-50/#reply557940
Vy máte hezký slovník, pane PcDr. Marty.
Formulářů na vyplnění kontaktních údajů je tam skutečně několik, protože jedna věc je majitel domény (kdo bude napsán na CZ.NICu) a druhá věc je fakturační údaj (kdo bude doménu platit). Tyto údaje si můžete předvyplnit do adresáře kontaktů a pak je jen používat, nemusí se zadávat znovu.
S opakovaným vyplňováním jednoho formuláře si vám dovoluji oponovat, všechny formuláře si své hodnoty pamatují a při chybě vyplněné zůstávají.
Platby kartou jdou přes systém MoneyBookers, tam jejich formulář pro zadání údajů o majiteli karty neovlivníme, protože to prostě nejde a údaje o plátci kartou se musí skutečně vyplnit znovu.
Nevím, co myslíte tím "Ale ne, co se nestalo. doména se sice zaregistrovala, ale z objednávky nějak zmizel hosting.". Vy jste si objednal samotnou doménu, k té se automaticky webhosting nezřizuje. Po dokončení objednávky domény je možné si k ní přiobjednat webhosting. Není to v jednom balíku, protože někdo může chtít jen doménu, někdo jen webhosting a někdo obojí. Takže nic "nevypadlo".
21. 9. 2010 13:00:08
https://webtrh.cz/diskuse/affiliate-program-hostingu-wedos-provize-az-50/#reply557939
Jasně, podobnou reakci jsem čekal. Všaj já netvrdím, že je špatné umožnit samostatnou registraci domény bez hostingu. Ale ty Vaše formuláře jsou prostě "jiné" a neuvěřitelně mě to nasralo. U konkurence mám do 5 min objednáno - vyplním JEN JEDNOU jméno, adresu, doménu a tarif, zmáčknu enter a za pár minut mám hotovo. A kdybych chtěl jinou fakturační adresu, tak si zaškrtnu "Fakturační adresa je jiná" a vyplním si ji.
A s pamětí formulářů nasouhlasím, pokaždé jsem je měl prázdné, jen jednou zůstalo jméno a ta POVINNÁ pevná linka
Edit: Ještě perlička, kvůli registrace jedné domény bez hostingu mi přišlo 9 mailů. a 3x jsem měl souhlasit se zasíláním reklamy
21. 9. 2010 13:08:42
https://webtrh.cz/diskuse/affiliate-program-hostingu-wedos-provize-az-50/#reply557938
Děkujeme za připomínky, vážíme si každé slušné kritiky. Problémy napravíme.
22. 9. 2010 10:53:56
https://webtrh.cz/diskuse/affiliate-program-hostingu-wedos-provize-az-50/#reply557937
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit