Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

GrankoSafari.cz – MFA již ukončené hry s opět vzrůstající návštěvností

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 9. 2010
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Před rokem jsem zde v aukci zakoupil MFA web na doméně grankosafari.cz. Za běhu stejnojmenné soutěže byla návštěvnost okolo 100 jednotek denně, výdělky okolo €1. Po ukončení došlo ke snížení na desítky denně (i přes to chodily emaily s dotazy, proč už hra nejede). Plánoval jsem obsah smazat a doménu nechat expirovat. Adsence, které zde bylo umístěno, jsem odstranil již dávno.
Několik dní nazpět se opět návštěvnost zvýšila. Nyní okolo 20 až 30 návštěv denně. Neznám důvod a MFA už mi nic neříkají, tak po tom nebudu pídit. Pouze vím, že Granko připravuje novou soutěž (s jiným názvem). Pokud toho někdo plánuje využít, může se mu hodit i tento web k lákání návštěvníků. Na slovní spojení "granko safari" a "granko hra" je mezi prvními odkazy v důležitých vyhledávačích (Google, Seznam, Bing). Pozice jsou stálé a je třeba říci, že právě na tato spojení chodí nejvíce návštěv.
Případným zájemcům mohu nasdílet Analytics na jejich účet nebo zde vyfotit, co je bude zajímat.
Web běží na Wordpressu, hosting na endoře. Po skončení aukce dodám archiv s aktuálním obsahem a export z MySQL. Mohu samozřejmě pomoci s přesunem a rozchození stránek jinde.
Doména jinak expiruje až 18.11.2010. Do té doby by měla nová soutěž Granka běžet. Než doména bez prodloužení sama zanikne, může i tak dobře posloužit. Spravuji ji u Active24.
Web nabízím proto, že se na něm opět zvyšuje návštěvnost, kterou nijak nevyužiju. Je mi jasné, že bez ní je jak doména tak obsah na hostingu asi bezcenný, a proto pokud by se přístupy začaly znovu snižovat na hranici jednotek denně v době skončení akce, může se případný konečný výherce ještě rozhodnout, zda i tak bude mít o celek zájem.
Platba na bankovní účet nebo PayPal. Fakturu mohu vystavit jako neplátce.
Na více se ptejte. ;-)
17 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
38 hodnocení
členem od 1. 10. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E