Zadejte hledaný výraz...

Hledáme profesionála na SEO a tvorbu zpětných odkazů pro e-shopy

Dobrý den,
Chtěl bych všem poděkovat za reakce, kterých přišlo více než 100 a je poměrně těžké z tohoto množství někoho vybírat. Rozhodl jsem se tedy napsat tento obecný e-mail, kde bych rád upřesnil naše požadavky na to, koho, nebo co vlastně hledáme.
Jsme společnost, která děla full-servisové služby v oblasti webdesignu a hlavně tvorby elektronických obchodů. V současné době se v České republice staráme o více než 70 000 klientů z řad malých a středních společností o více než 3 000 e-shopů postavených na našem systéme WebCzech E-commerce PRO 3.0
Klienti, kteří si pořídí e-shop začnou dříve nebo později hledat způsoby, kterými je možné e-shop propagovat a zvyšovat tak jeho obraty. Prvotně oslovují naši společnost a my jsme schopni jim veškeré požadavky zajistit. Toto zdůrazňuji, protože jsem dostal několik desítek nabídek, kde jsme byli osloveni jako koncoví zákazníci a byli nám nabízeny služby, o kterých víme, že přinesou více škody než užitku.
Naše společnost již v roce 2005 mluvila o potřebě tvorby zpětných odkazů a již v této době jsme tuto službu pro klienty zajišťovali. Nejsme laici v oboru a tak nám prosím nenabízejte služby o kterých já říkám, že čekají na svého „blbečka“, který si je objedná.
Stejně tak umíme udělat SEO optimalizaci a stejně jako vytvoříme zpětné odkazy uděláme i minisites a nastavíme PPC reklamu.
Koho a proč tedy hledáme
Chtěli bychom se věnovat hlavně vývoji e-shopového systému a tak bychom rádi nalezli partnerskou organizaci nebo i jednotlivce, který je naprostý profesionál v oboru a na kterého bychom rádi formou outsorcingu přenesli veškeré požadavky našich zákazníků z pohledu SEO a propagace-shopů.
Podotýkám, že v první řadě není důležitá nejnižší cena, ale poměr cena/výkon. Prosím uvědomte si, že s tímto partnerem dáváme na trh jméno naší společnosti a pokud bude zákazník nespokojen s Vašimi službami primární zlost jde na nás a zákazníka nezajímá, že tyto služby řeší subdodavatel.
Rádi bychom nalezli někoho, kdo se bude i dále podílet na vývoji celého systému právě v rámci SEO, navrhne potřebné úpravy, které zapracujeme a on tak bude mít snazší práci při plánování SEO optimalizací a my získáme kvalitnější produkt.
V současné době stojíme tedy před rozhodnutím, zda posílit náš tým v oblasti SEO, link-buildingu apod. a zajistit tak služby pomocí vlastních lidí nebo zda tento segment kompletně outsorcovat.
Očekáváme, že obrat v této oblasti pro rok 2011 by se měl pohybovat v částce někde kolem 1Mio Kč, takže bych poprosil, aby se mi ozvali jen Ti, kteří si podobný objem dokáží představit. V zásadě nemáme zájem žáka základní školy, který poté co dojde z vyučování v pauze, kdy se mu načítá další kapitola MAFIE zadá do vyhledávače 2 odkazy. Tímto bych nerad někoho urazil, ale zajímá nás opravdu pouze profesionální spolupráce.
Pokud jste tedy usoudili, že jste tím správným partnerem pro naši společnost prosím kontaktujte mne již přímo na mém mailu skranc@webczech.cz
Jan Škranc
WebCzech project manager
42 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
5 hodnocení
členem od 22. 9. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Jan Kuthan (48 hodnocení)
12. 3. 2015

Svižná komunikace a platba – mohu doporučit

ikona hodnoceni
od Jaroslav Vaňkát (16 hodnocení)
26. 9. 2013

Rychlá platb, perfektní komunikace.

ikona hodnoceni
od Jiří (1 hodnocení)
16. 7. 2012

Děkuji

Další poptávky Více