Mám následující problém, na jedné z mých domén jsem se rozhodl udělat nový eshop, nahrál jsem zencart a jednu vzorovou šablonu, jak to tak je, nebyl čas a nechal jsem to tam. Po měsíci mi přišla zpráva od hostingu, že prý má stránka obsahuje phising, vůbec jsem nechápal, ale ok, smazal jsem to a nechal být, teď mi ale chodí tyhle maily.
Jediné co nemám doplněné je FAX a STATE, tak nevím co se jim nezdá. Odkaz jim nefunguje a když odpovím, přijde mi odpověď kde je jen pomlčka. Říkám si teď, není i tohle nějaký útok? Víte oč jde?

Vážený držiteli doménového jména,

Byli jsme informováni, že Vaše doménové jméno je
používáno pro phishing (druh internetového podvodu). Vzhledem k tomu, že
o této skutečnosti možná nevíte, bychom Vás rádi požádali, abyste
podnikli nutná opatření.
v souladu s Pravidly registrace doménového jména .eu sme shledali
kontaktní informace pro Vaší doménu jako neúplní a nedostateční
(informace uvedené v naší databázi whois.eu). Vzhledem k části 5
Pravidel registrace, přístupných na naší straně
http://www.eurid.eu/files/reg_pol_CS_0.pdf, Vás žádáme o doplnění
kontaktních údajů.

V současné době Vaše údaje vypadají takhle:

Name
Organisation
Address
Postal code
City
State/Province
Country code
Phone
Fax
Email
Language cs


Prosíme, zkontaktuje Vašeho registrátora za účelem doplnění údajů.

Rejstřík je oprávněn odmítnout žádost o registraci Doménového jména nebo
stornovat doménové jméno, ke kterému Držitel poskytl neúplné nebo nesprávné
informace. (část 5 Pravidel registrace). Vaše doménové jméno bude
zrušeno pokud neobdržíme odpověď do dvou týdnu od dnešního dne, 29/6/2010.

S pozdravem,

Ginka Slavova
Legal Department

EURid vzw
Park Station
Woluwelaan 150
1831 Diegem
Belgium

Tel: +32 (0)2 401 30 41
Fax: +32 (0)2 401 27 51

E-mail: elico@eurid.eu