Zadejte hledaný výraz...

Hledám Spolupráci pro unikátni projekt

Zdravím,
Nebudu tu sáhodlouze informovat jak obrovský potencial ma tento, projekt. Nebudu tu ani popisovat, že to vydělá strašne moc penez. Proč ? Protože, tu jsou samé rádoby projekty bez většího nápadu a já nechci vypadat, že patřím k nim. Ted to trochu vypadá arogantně, ale opak je pravdou. Zkusím stručne a skromně popsat co hledám a o co tu běží.
O co jde : Projekt(web), který na internetovém trhu neni. Projekt zaměřený na určitej profil lidi. Tento profil lidí zažíval a bude pořád zažívat velký boom. Tento profil lidi nikdy nezanikne a bude vytvářet, čím dál více zájemců.
Neni to tuctový web, neni to web, který nabizí neco, co v dlouhodobém měřítku nabídnout nemůže.
Projekt bude uspěšný v závislosti na jeho jednoduchosti,kterou ostatní weby zaměřující se na danou problematiku absolutne přehlíželi a sám neveřím, že takový web dosud neexistuje, především v závislosti, že mnoho lidi se čím dál více tímto směrem ubíra, ať už pro zábavu či jako profesionální či poloprofesionální využití.
Nechci zde psát přesnější popis projektu, z důvodu jasných a to : Aby, mě nekdo nepředběhl.
Předem, říkám neni to nic extra světoborného, ale ve finale tento jednoduchý nápad, se světoborným stát může.
Zabývám se danou problematiku, nekolik let, a jsem si takřka jist, že projekt nemůže upadnout a že si získá početnou základnu lidí, kteří tuto službu budou využivat, dokud nekdo nepřijde s nečím co nekolikanásobně předčí tento servis.
Co hledám : Po tom, co jste si přečetli, si asi říkate, proč ten človek, když má tedy tak dobrý nápad, chce partnera nebo jiný způsob spolupráce. Odpoved zní : Jsem naprostý amater co se týče marketingového plánu, nemyslím jen náznak toho, jakým smerem se projekt má a mel by ubírat, ale myslím tím cele detaily postupu.
Nechci udelat žádnou chybu, nejsem obeznámen s vetší škálou reklamních možností, nejsem obeznámen s právnickou otázkou, tykající se zisku webu a dalšími detaily, které spadají pod technickej chod webu.
Mam 100% jasno, jakým směrem se web bude ubírat, jakej profil lidí osloví a mám jasno v personálních záležitostech, díky, kterým bude web potencionálně uspešný.
Jednalo by se o mezinárodní projekt.
Web mám z 85% připravený ke spuštení + velmi slušný název domeny.
Hledám :Proto tedy hledám nekoho, kdo ví jak správne rozjet velice dobrý napad a neudelat chybu. Hledám nekoho kdo dokáže zhodnit výhodnosti počáteční investice a celkové finanční politiky webu. Zjednodušeně, hledám nekoho kdo se vyzná, a má možnost v případě zajmu i investice.
Nehledám : Rádoby chytré lidi, kteří problematice sic rozumějí, ale nemají žádnou zkušenost s výdělečný projektem
Nehledám nekoho, kdo mi bude radit, ale ve finale, nikdy žádným projektem nebyl uspěšný. Nehledám ani nekoho, kdo je finančne nezajištený a který nemá potencionální možnost investice. Nehledám přímo investora, spíš hledám človeka, který mi poradí v určitých okruzích, a v připade, že ho tento projekt natolik zaujme a bude chtít spolupracovat, je tu možnost investice, proto tedy žádné rádoby specialisty, kteří by ve finale možnost investice nemeli.
Vím, že jsem vše popsal dlouze a polopatě, ale především o to tu jde.
Předem říkám, kdo nebude splnovat mé "požadavky" tak vám slušně podekuji za zájem a dále spolupraci nebude rozvíjet.
V případe, že Vás tento text zaujmul me kontaktuje na mail: novaro@email.cz
Prosím o zaslani o zájmu, také Vaše preference.
S pozdravem
Rostislav Novák
30. 5. 2010 19:12:03
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-spolupraci-pro-unikatni-projekt/#reply510419
Dekuji za nabidky webhostingu, Ale Webhosting je asi tak minimalni vec, kterou človek musí mít zajištený ješte před nakym budovanim projektu. A Ten samozřejmě mám kvalitni.
30. 5. 2010 21:14:39
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-spolupraci-pro-unikatni-projekt/#reply510418
Připadá mi to trošku divný.... Moc bych tomu nevěřil! Výdělek hodně pěněz je to bomba nevím zda někdo na to skočí v této špatné době. Nebudu zde vypisovat o co jde aby mě nikdo nepředběhnul no nechci odrazovat ale připadá mi to že to moc lidi neosloví...........
2. 6. 2010 20:41:18
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-spolupraci-pro-unikatni-projekt/#reply510417
Pane Neregistrovaný,
Ad. Výdelky :Pokud jste správne četl, tak výdělek hodne penez jsem napsal, jakože to tu psát nebudu a jakožto tyto výdelky nikomu nevnucuju a neslibuju. Bylo to myšleno čistě s nádechem ironie.
Ad. To že jsem nepopisoval, o co přesne jde, má samozřejmě své opodstatnění
Ad. K tomu, že nechcete odrazovat, můžu říct jen, že mi Váš koment nevadí, jen postrádá logiku, protože jsem tu nepopisoval přesně o jaký projekt jde, tudíž nemůžete hodnotit a kritizovat.
Ad. Píšete že Vám připadá, že to moc lidi neosloví - Samozřejmě komentář, kterej nemá žádný smysl
Děkuji za komentář, ale prosím nechávejte prostor pro eventualní zájemce, nikoli pro Vaše "věštby".
3. 6. 2010 03:48:14
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-spolupraci-pro-unikatni-projekt/#reply510416
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit