Zadejte hledaný výraz...

Affiliate pro modeShare.com

Petyk
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
13. 1. 2010 18:14:49
Ahoj,
nabízím možnost spolupráce v partnerském programu na modeShare.com.
O co se jedná?
ModeShare.com je server umožňující sdílet soubory určené pro mobilní telefony (zatím pouze Windows Mobile). Uživateli tímto odpadá nutnost připojovat mobil jakkoliv k PC, když si potřebuje nainstalovat novou aplikaci, hru, nahrát film či mp3. Systém funguje díky generování "čárových kódů", které reprezentují uložené soubory. Stažení sdíleného souboru je tak otázkou pouze vyfocení daného kódu. Jedná se o nový koncept sdílení souborů na internetu a tak potřebuje svoji propagaci. Z toho důvodu vznikl partnerský program, který zde nabízím.
Ukázka čárového kódu:
Partnerský program:
Nabízím 15-25 USD (asi 270 - 450 Kč) za 1000 stažení soborů z modeShare.com, které sami nahrajete. Provize jsou vypláceny na PayPal po dosažení minimální hranice 100 USD.
Jak soubory sdílet:
Systém sám nabídne link na čárový kód, nebo link přímo na modeShare podstránku s kódem, kde je možné stáhnou modeShare aplikaci. Zda budete sdílet kódy na svých stránkách či na odpovídajících fórech, kde se podobné soubory nabízí, je na vás.
Akce:
Pro první tři webtržníky, kteří by se rozhodli spustit pro tento účel samostatný web, nabízím jednorázovou podporu ve formě propagace jejich webu přes ppc (facebook, adwords, sklik) až do výše 5000Kč (mělo by to stačit na vytvoření menší komunity, která by web sama linkovala) plus další formy podpory (linkování jejich webu z mých ostatních projektů, atd.) a možnost další spolupráce. Stránku, kterou bych takhle podpořil by měla být na úrovni asi http://wvga.pda4you.org/, klidně i podobný obsah ;). Web by měl být nejlépe mezinárodní (anglicky psaný).
Doufám, že jsem na nic nezapoměl, pokud ano, tak to můžete napsat do diskuze. Pokud máte zájem o spolupráci přihlaste se na webu do partnerského programu a začněte vydělávat. Pokud se rozhodnete vytvořit nový web, dejte mi vědět do PM a domluvíme se.
Děkuji.
13. 1. 2010 18:14:49
https://webtrh.cz/diskuse/affiliate-pro-modeshare-com/#reply438112
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit