-
02.12.2009 17:40 #1
www.chytraprace.cz podvodníci ???
Zdravím,
dnes mě kámoška ukázala že narazila na práci na stránce www.chytraprace.cz,
postup práce je lepení nejakej přáníček z domova.
Pro přijetí je zapotřebí zaslat zálohu 100kč. a druhá věc že nemají nikde na stránkách kontakt jenom P.O. Box
máte nějakou zkušenost nebo co si o tom myslíte ?
-
02.12.2009 17:43 #2
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Také práce bývají většinou podvod.
Nikdy to nevzdávej ! :thumbup: Zaregistruj své weby do nového katalogu Syl.cz -umístění zdarma, bez zpětného odkazu. Nebo zkus obecný katalog Dye.cz
-
02.12.2009 18:07 #3
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Žádný kontakt, email na freemailu. Nulová grafika, navíc ten mravenec je maskot výluk českých drah, takže se očividně nebojí krást nebo zabývat autorskýma právama. Zálohu mají sice zdůvodněnou, ale osobně bych do toho nešel:)
-
02.12.2009 18:09 #4
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Je dost lidí, kteří se ještě chytí, bohužel
Při tvorbě webů doporučuji hledat chyby u sebe a nebrát SEO jako manuál.
-
02.12.2009 18:40 #5
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Právě kámoška už byla zoufalá, kde sehnat peníze před vánocemi tak mi akorát to vysvětlovala tak sem jí zdělil že to je fakt asi podvod že mi to nepřijde normální.
Jako kdyby jste někdo pro ní věděli o brigádě v praze ;) nejlépe hned. něco co se dá skloubit se školou. tak by vám ukousla radostí ruce :)
-
02.12.2009 22:14 #6Stálý člen Hodnocení 2 (100%)
- Členem od
- 24.07.2008
- Bydliště
- Praha
- Příspěvky
- 284
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
to je urcite letadlo.
At si kamardka da inzerat sem na webtrh. Teoreticky by pred vanocemi melo byt prace dost.Návody ke strategické web hře berlingame.cz, Wiki ke hře Nadace a Říše, Browser hry, IT v Praze a Prodej pstruhů. Pomáhám s Protiroztočové povlaky
-
05.12.2009 22:01 #7Stálý člen Hodnocení 4 (100%)
- Členem od
- 26.05.2008
- Příspěvky
- 601
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Jednoducho sa dá zistiť, či to je 100 percent podvod.
Proste im napíš, či sa dajú poslať peniaze na účet alebo poukážkou.
Odpíšu ti, že peniaze sa dajú poslať len v obálke, z čoho plynie, že nebudeš mať dôkaz, že si im nejaké peniaze niekedy posielal.Provozujem Zabava.in shop, v ktorom predávam vtipné tričká, vaky, elektronické cigarety, likérky, zapaľovače a nože | elektronické cigarety a náplne
-
06.01.2010 14:33 #8Petra IrglováHost
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Kámoška má přesně s touto společností zkušenosti. pracuje u nich bez problémů už 1,5 roku. Zálohu ji vrátili hned po týdnu práce. :D
-
06.01.2010 14:40 #9
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
No i domena je registrovana na P.O.Box, nikde zadny telefon a vse postavene na E-shop zdarma :: Webnode. No takze i kdyby to nebyl podvod, tak je to podezrele az az :-D
Přes 15 000 free fontů ke stažení na www.thfonts.com a PortálPráce.cz www.portalprace.cz ;) Affliate program značkového oblečení DIESEL
-
02.02.2010 16:02 #10NeregistrovanýHost
-
02.02.2010 17:44 #11Petra IrglováHost
-
03.02.2010 11:04 #12NeregistrovanýHost
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
-
04.02.2010 11:05 #13NeregistrovanýHost
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
-
06.02.2010 00:49 #14NeregistrovanýHost
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
ano, mám s tim zkšenost, sama jsem tam posílala registrační zásilku, ale přišel mi jen nějaký papír, v kterém bylo, že si mám podat inzeráty že nabízím práci z domu, a když se někteří lidé ozvou, zašlu jim také tento papír a jejich zálohu si pravděpodobně nechám (žádné lepení přáníček)
-
06.02.2010 14:41 #15Člen Webtrhu Hodnocení 0
- Členem od
- 24.04.2008
- Bydliště
- Ostrava, CZ
- Příspěvky
- 194
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
není umění peníze vydělat, ale nepřijít o ně :D
---------- Post was amended at 15:48 ----------
jelikož cítím hlubokou nenávist k lidem, kteří takto okrádají jiné, zoufalé lidi, citím morální povinnost přivést člověka, který tento systém provozuje k rozumu. Mám nápad a budu rád, když se ke mě někdo přidá a bude nápomocen :)AVON internetový obchod - nakupte si | AVON blog - přečtěte si | Affiliate partnerský program - vydělejte si | Jakbytfit.cz - buďte FIT!
-
07.02.2010 00:03 #16Nový člen Hodnocení 1 (100%)
- Členem od
- 29.04.2008
- Bydliště
- Praha
- Příspěvky
- 36
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
http://TYVi.cz a taky http://levneokapy.cz ... ;)
-
09.02.2010 14:53 #17NeregistrovanýHost
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Holt jsem byla asi taky blbá že jsem reagovala na inzerát ,kde sibovali prácí domů a to plnění obálek.Mněli mi poslat balíček s materiálem ale misto toho mi přišel dopis s nějakým letákem který mám kopírovat a rozesílat dál-myslím že barvy v kopírce něco stojí ne?Mimochodem to ja z www.chytraprace.cz
kukopa
-
11.02.2010 16:34 #18PájaHost
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Já ráda pomohu. Budu vděčná za více informací na sekackaaa@email.cz
-
14.02.2010 10:36 #19NeregistrovanýHost
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Ráda se také připojím. paja.on@centrum.cz
-
24.02.2010 16:13 #20NeregistrovanýHost
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Jo tak jak oni sami tvrdí o podvod se nejedná ale práce spočívá vtom že namnožíte dopis který vám zašlou a podáte si inzerát a bude čekat že se vám taky někdoozve pošle vám stovku a udělá to samé říkají tomu MLM jinak více jak na ně je na stránkách http://pravniporadna.propravo.cz/viewtopic.php?id=35
-
24.02.2010 16:17 #21NeregistrovanýHost
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Cože kdo vám to nakukal ten dopis za stovku mám právě před sebou práce zpočívá v tomhle http://pravniporadna.propravo.cz/viewtopic.php?id=35
-
24.02.2010 16:30 #22NeregistrovanýHost
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Podvod jako hrom http://pravniporadna.propravo.cz/viewtopic.php?id=35
-
24.02.2010 20:55 #23NeregistrovanýHost
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
!! PODVODNÍCI !! rozhodně jim žádné zálohy neposílejte. I já jsem bohužel naletěla, poslala peníze a i po mnoha urgencích jsem bez vstupního poplatku i bez práce a už je to 2 měsíce. Právě jsem jim vytvořila i reklamu na facebooku a jsem si jistá, že nebudu jediná podvedená. Kdo má podobné zkušenosti podělte se tam o ně s námi a přidejte se do fanoušků...
-
17.03.2010 12:28 #24I.RudovaHost
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Zdravím a připojuju svoji špatnou zkušenost s www.chytraprace.cz. Odpověděla jsem na inzerát na práci z domova (kompletace obálek)a poslala v obálce 100 Kč. Nikdo se neozval.
Udělala jsem tu hloupost, protože šlo "jen" o stovku. Ale právě s tím podvodníci nejspíš počítají! Rudová
-
24.05.2010 17:52 #25
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
Toto dle mne navic ani nepatri do kategorie Affiliate Marketing ale spis Podvodna letadla :) kamarad se taky u nich nachytal
-
25.05.2010 00:29 #26Člen Webtrhu Hodnocení 0
- Členem od
- 24.04.2008
- Bydliště
- Ostrava, CZ
- Příspěvky
- 194
Re: www.chytraprace.cz podvodníci ???
pánové nezlobte se na mě, ale už když vidím název domény, tak je mi to jasné :-D
AVON internetový obchod - nakupte si | AVON blog - přečtěte si | Affiliate partnerský program - vydělejte si | Jakbytfit.cz - buďte FIT!
Podobná témata
-
Jak nahlásiť podvodný web ?
By 08xi in forum Volná diskuseOdpovědí: 7Poslední příspěvek: 31.08.2009, 23:03 -
Co s podvodníky?? REKLAMACE!
By Fajmi in forum NávrhyOdpovědí: 35Poslední příspěvek: 30.01.2009, 12:39 -
EasyNameSale.com podvodníci
By Ciman in forum DoményOdpovědí: 8Poslední příspěvek: 23.12.2008, 13:37 -
Podvodníček na Aukru
By bestbuy in forum Volná diskuseOdpovědí: 32Poslední příspěvek: 16.09.2008, 20:16





Citovat

