Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nesolidní obchodník – kteří to jsou?

sladdy
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
29. 9. 2009 12:51:47
Zdravim, vzhledem k tomu, že v posledních několika dnech to docela bublalo v jednom topicu ohledně jednoho, dle mého názoru nesolidního obchodníka, zakládám tento topic.
Nechci nijak kritizovat, protože negativní názor nemám na žádného z moderátorů, ale měli by držet za jedno, a navzájem si neshazovat.
Hodnost nesolidní obchodník
  • Jakým způsobem lze tuto hodnost získat?To mě opravdu zajímá. I přes to, že se čas od času objeví někdo opravdu nesolidní, u nikoho hodnsot nevidim. Jak to? Nemělo by se jí šetřit.Osobně nejsem pro zavedení od určitého počtu záporných itraderů nebo procent itradingu, jelikož je rozdíl pokud má někdo 2 kladné a 10 záporných, nebo s nadsázkou 200 kladných a 10 záporných.Legalizoval bych svobodné vyjadřování do konkrétního sporu i třetí, nezaujatou stranou, kde by např. formou hlasování mohli uživatelé rozhodnout o budoucnosti sporné strany.
  • Lze se hodnosti zbavit?V případě, že někdo dostane nesolidního obchodníka, je jasné, že na webtrhu končí. Pokud se pohybuje anonymně, nevystavuje faktury tak je jasné, že pro něj není překážkou nový účet. To není nejlepší řešení. Je přece možné, že se z toho alkoholového opojení vyspí a začne plnit své závazky tak, jak má. Měl by proto dle mého názoru mít právo se nesolidního obchodníka zbavit, a to opět formou hlasování webtržníků.
Budu rád když se vyjádříte svím názorem na hodnost "nesolidní obchodník". Děkuji
29. 9. 2009 12:51:47
https://webtrh.cz/diskuse/nesolidni-obchodnik-kteri-to-jsou/#reply379530
Ahoj, zatím jsem jako Nesolidního obchodníka označil dva lidi, na které si stěžovalo víc lidí a kteří měli víc negativních hodnocení iTrader.
Jednomu z nich jsem slíbil, že mu účet vrátím do původního stavu, když dokáže urovnat spory s většinou lidí, kteří si na něj stěžovali, a oni mi napíší, že už je to v pořádku.
29. 9. 2009 15:15:15
https://webtrh.cz/diskuse/nesolidni-obchodnik-kteri-to-jsou/#reply379529
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit