Zadejte hledaný výraz...

Poptávám tvorbu krátkého animovaného videa pro food blog s fitness recepty

Poptávám tvorbu krátkého převážně animovaného videa (spotu) pro food blog zaměřený na fitness recepty www.bajolafit.cz
Požadavky
  • Tento spot by měl sloužit jako krátké představení celého projektu, kde budou vypíchnuté hlavní výhody a funkčnosti viz zde.
  • Graficky by to mělo korespondovat s grafikou webu, případně být co nejpodobnější, použít se mohou i stejné nebo podobné ikony.
  • Chtěla bych to i proložit nasnímaným ovládáním webu (něco už mám nasnímané) + obrázky, že web funguje i na mobilu a tabletu (tyto mám nachystané).
  • Některé pasáže bych mohla i sama namluvit, aby to bylo osobnější, nicméně nemám žádnou profi kameru, můžu případně točit jedině na iPhone.
  • Video bude umístěné na speciální uvítací stránce, na kterou lidi pošlu ze sociálních sítí a přes newsletter. Web totiž ještě není oficiálně spuštěný. Do budoucna bych asi i video nechala někde na webu, možná i na úvodní straně. Souběžně ho chci umístit i na YouTube a na sociální sítě jako teaser ke spuštění webu.
  • Délku nedokážu odhadnout, ale co nejkratší, aby to lidi nenudilo.
  • Zcela přesný scénář a celkové pojetí videa potřebuji navrhnout podle této mojí základní představy + následně zrealizovat.
Projekt je zatím nevýdělečný, proto hledám co nejlevnější nabídku s nějakou uspokojivou kvalitou, nechci nic drahého a extra profi. Ideálně pokud někdo už má zaplacenou nějakou on-line službu na tvorbu těchto videí a umí s tím pracovat.
Pošlete návrh ceny (za scénář a za realizaci), nějaké ukázky práce a termín dodání, pokud to zadám příští týden. Pište mi pouze na e-mail bajola@bajola.cz
Díky
28 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 10. 2. 2007
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více