Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zhodnocení peněz prostřednictvím sportovního tradingu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 7. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
***
Vlákno bylo přesunuto z diskuze do sekce nabídky.
***
Dobrý den,
rád bych nabídl investici prostřednictvím investování na sportovní burze Matchbook.
Spolupráce probíhá prostřednictvím "signálů" (přesně daných pokynů), které zasíláme na komunikační platformě Telegramu.
Investice je určená zejména drobným investorům, doporučený minimální investiční kapitál 5-10k, někdy i to není potřeba k dosažení chvalitebného výsledku (přivýdělku).
ROI se pohybuje kolem 90% měsíčně. (popravdě jsme hodně přemýšleli, zda to číslo vůbec psát, jelikož nám to akorát ublíží, ale je to bohužel pravda.)
Předem říkám, vzhledem k vysokému zhodnocení nemohu tvrdit, že investice není riziková. Ostatně jaká investice riziková není. Korektní srovnání možná s akciemi, cryptem. Podobné nesmysly jako opce a srovnávání s nimi mi sem prosím netlačte.
Pokud hledáte méně rizikovou investici, investujte do Jetu Faita, nebo DRFG s yieldem 5,5% (smích).
Hledáme aktuálně na nové investiční období maximálně 10 osob, více určitě ne. Níže uvádím důvody:
- Projekt se nachází v několika měsíční "Beta" verzi, kde postupně navyšujeme počet členů a snažíme se každému věnovat naplno, tzn. předpokládáme, že klient nemá s touto oblastí doposud žádné zkušenosti. Neberte slovo "beta" v kontextu ziskovosti, jde o praktickou a správní stránku věci ve smyslu my<->klient.
- Snažíme se postupně službu zlepšovat, dokud nebude uvedena na trh v nějaké rozumnější formě.
- Na tomto trhu se pohybuji 6 let, jsem transparentní, takže mi nedělá problém zaslat výdělky. Každopádně, prakticky Vám to asi nic moc neřekne - pohybuji se v jiných číslech a na mém účtu nejde jen o trady, které zasíláme klientům, ale o scalpování, různé before game machinace (kde je potřeba vyšší kapitál) předvídání pohybu kurzu atd. V horizontu dne jsme schopni udělat klidně i 500-1000 obchodů, takže po nás prosím opravdu nechtějte ať nějak třídíme to, co zasíláme a to co ne. :)
- Zájemce jsme schopni pustit do kanálů minulých měsíců, tam uvidíte přesně, to co zasíláme.
Co za to chceme?
První měsíc za to nechceme nic. Můžete pouze sledovat popřípadě tradovat bez provize. Očekáváme každopádně nějakou odezvu od členů, takže upřednostníme zájemce, kteří hodlají investovat alespoň nějakou částku a investování si zkusí na vlastní kůži. Časová náročnost klienta se pohybuje od 5 minut denně do cca hodiny denně v závislosti na nabídce. Teď je prakticky žádná, takže ta časová je
náročnost opravdu malá.
Druhý měsíc si již účtujeme provizi 20% z konečného zisku, tzn. nic dopředu nechceme. Provize je vypočtena z námi minimálně daného kapitálu, zmíněno nahoře, každopádně, pokud klient chce investovat menší částky, sdělí nám to, a budeme mít od něho nějaké kvalitní zpětné vazby, určitě nám to nedělá problém. Neberte to prosím, že jdeme po nějakých penězích z provize, jde nám jen o princip, už několikrát jsme se v životě spletli a nic zadarmo už dělat nebudeme.
Určitě jsme zapomněli na mnoho podstatných věcí, takže jsme otevřeni i věcné diskuzi. :)
Přejeme co nejpohodovější svátek,
G5
64 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 5. 7. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více