Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nabízím Vám výborně odladěný Prestashop. Ušetřete statisíce korun a roky vývoje

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 1. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
nabízím k prodeji kopii Prestashopu, kterou jsme vyvíjeli a odlaďovali více než dva roky. Na vývoji pracoval jeden člověk na fulltime + příležitostně agentura. Pro zahájení prodeje nemusíte už vůbec nic řešit ani upravovat. Kdo zkoušel rozjíždět eshop na Prestě od nuly, ví že je nutné Prestu odnaučit a naučit neskutečné množství věcí, drobnějších i větších. My jsme tímto vším už prošli za Vás, s Prestashopem pracujeme intenzivně již od roku 2008.
Na Prestashop Vám můžeme nasadit Váš vlastní PSD návrh, koupenou šablonu (kvalitní stojí pakatel, kolem 100 USD) a nebo Vám pomůžeme eshop jen barevně odladit.
Nabízíme tedy:
    kopii Prestashopu jak jí vidíte na odkazech níže. Očištěnou o produkty a texty
    účet v ExitShopu na který bude Prestashop napojený. Vše probíhá 100% automaticky. V ExitShopu máme mnohokrát lepší systém skladu, synchronizace, fakturace, komunikace se zákazníky a expedice, než bychom kdy dosáhli předěláváním Prestashopu (lze ale odkoupit i bez napojení, Prestashop má svůj standardní systém administrace)
    podporu do budoucna, náš Prestashop stále vyvíjíme, budete dostávat informace o nových vylepšeních a pokud budete chtít, zdarma je nasadíme i na Váš eshop - napořád zdarma!
    výborné ceny a rychlost, pokud budete chtít něco vyvinout na eshopu podle sebe a jen pro sebe
Co budete platit?
    pokud se rozhodnete provozovat eshop napojený na ExitShop, tak 90 Kč za týden, napořád, nic víc
    pokud chcete Prestashop jen odkoupit, nebudete dále platit už nic
    pokud se rozhodnete Prestashop provozovat na našem serveru, ale bez napojení na ExitShop, tak 3600 + DPH ročně za hosting, monitoring a správu serveru
Eshopy které na našem Prestashopu provozujeme přímo my:
Přímo od Výrobce
(základní informace o tomto eshopu: prodává v ČR, SK a HU. Obrat kolem 30 000 000 Kč ročně. Díky automatizacím, stačí na provoz tohoto eshopu 2 zaměstnanci. Využívá vlastní sklad i drop)
LEDtech.cz
(základní informace o tomto eshopu: prodává do CZ a SK. Díky otevřenému kódu není omezen vývoj a lze dělat nejrůznější konfigurátory a vylepšení která pomáhají prodávat toto relativně specializované zboží. Využívá automatická napojení na dodavatele i vlastní sklad)
NAAU
(základní informace o tomto eshopu: prodává do CZ, SK, HU a připravujeme PL. Eshop je kompletně provozovaný jako drop s provizí z prodeje. Tržba kolem 800 000 Kč měsíčně (funguje teprve od října 2017)
Další informace Vám rád poskytnu na radek@exitshop.cz (více dotazů prosím číslujte) nebo na telefonu 737 392 402. Kopií eshopu budeme z konkurenčních důvodů prodávat jen několik, tak svoje rozhodnutí nebo dotazy neodkládejte.
Cena za eshop je individuální a pohybuje se v nižších desítkách tisíc Kč, což je zlomek toho, kolik Vás bude stát případný vlastní vývoj. Vždy se snažím o win - win spolupráci a stojím o spolupráci jak se začátečníky kterým umím poradit, tak s provozovateli stávajících eshopů, kteří potřebuji postoupit na další level, kterým umím naslouchat a pomáhat růst.
Náš Prestashop skutečně výborně funguje a prodává. Je výbornou volbou pro lidi, kteří to myslí s online prodeji vážně a nechtějí se v budoucnu nechat svazovat krabicovým řešením. Jdeme cestou maximální automatizace jak v Prestashopu tak v ExitShopu.
Těším se na oboustranně výhodnou spolupráci! Radek Kilevník
7 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
72 hodnocení
členem od 27. 9. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od sofia (12 hodnocení)
6. 9. 2021

Spolupráca s pánom Kilevníkom bola perfektná, výborná komunikácia, rýchle vyplatenie peniažkov a dodržanie všetkeho na čom sme sa dohodli – možem len odporučiť, spoľahlivý človek s ktorým je radosť spolupracovať 🙂 ODPORÚČAM na 100%

ikona hodnoceni
od fulltwist (3 hodnocení)
25. 6. 2017
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Tomas D. (3 hodnocení)
22. 6. 2015

Férový a vstřícný člověk, se kterým je radost spolupracovat.

Další nabídky Více