Zadejte hledaný výraz...

Prosím o komentáře na www.Elektro-Osvětlení.cz

vitusak
verified
rating uzivatele
(8 hodnocení)
8. 4. 2009 21:06:42
Prosím ohodnoťte náš eshop www.elektro-osvetleni.cz, jak se vám líbí, zdá se přehledný? Běží úspěšně 3.rokem, ale zřejme by to chtělo nový design a trochu poupravit kategorie. Zajímá mě váš názor. Díky Víťa
8. 4. 2009 21:06:42
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-komentare-na-www-elektro-osvetleni-cz/#reply280904
Annalina
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
10. 4. 2009 10:36:03
Napsal vitusak;260823
Prosím ohodnoťte náš eshop www.elektro-osvetleni.cz, jak se vám líbí, zdá se přehledný? Běží úspěšně 3.rokem, ale zřejme by to chtělo nový design a trochu poupravit kategorie. Zajímá mě váš názor. Díky Víťa
Pokud e-shop už 3 roky funguje, tak asi nebude špatně postavený - nicméně, je třeba monitorovat konkurenci a vývoj trhu, např. předevčírem jsem tady hodnotila konkurenční web se stejným sortimentem.
Obsahu ve středním sloupci nahoře chybí pěkná a vyvážená typografie. Snížit počet řezů písma, přidat odsazení. Není možné snažit se zdůraznit všechno najednou. (Tip: Série článků o copywritingu.)
Při prohlídce titulní strany mě napadá, že používá zastaralé a dnes už neúčinné formy marketingu.
  • doporučte nás známým
  • nastavit jako homepage
  • přidat do oblíbených
Když se nad tím zamyslíme, jde o zbytečné zabíjení prostoru: nikdo nebude jen tak doporučovat eshop svým známým. Pokud se mu skutečně tak líbí, učiní tak spontánně (např. prostřednictvím sociálních sítí na webu). Máte představu z interního měření, kolik lidí ten box za 3 roky použilo? Ne? Tím spíše ho vyhoďte.
Stejně absurdní je představa, že si kdokoliv bude nastavovat jako homepage e-shop, ještě s takto specializovaným zbožím.
Funkce "přidat do oblíbených" už je trochu diskutabilní, nějaké weby ji i dnes nabízí, nicméně pokud někdo funkci oblíbené/záložky ve svém prohlížeč skutečně používá a e-shop si bude chtít uložit, tak si ho prostě uloží CTRL+D a nebude věnovat pozornost nějakému odkazu/tlačítku.
S návštěvností (boxík Toplist) bych se příliš nechlubila, 40 návštěv denně mě i můj web když mi bylo 17. Pro zákazníka je to informace naprosto nedůležitá, stejně jako ikonky katalogů vlevo, které jsou předpokládám povinnou daní za zápis.
Textová inzerce
Zvážili jste pro a proti poskytování reklamního prostoru? Vydělává vám? Máte blokované inzeráty konkurence? Uvědomme si, že každý obsah, který na titulní straně máte, konkuruje Vašemu vlastnímu obsahu.
Grafika
E-shopu by prospěl lehký redesign, zejména bych zvážila výměnu takových těch perleťovo-něco záhlaví kategorií, které by podle mě daleko lépe fungovaly, kdyby byly jednoduše modré s pěknými, velkými písmeny.
Copywriting podruhé
Provozovatel by si měl pečlivě projít všechny texty a nejlépe najmout copywritera. Například
Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás přehled platebních metod, kterými můžete platit v našem e-shopu..
Co to je? Chyba v typografii (dvě tečky místo dvou), nesmyslné použití typografie (nezakončujeme třemi tečkami), chybí výzva k akci - klasický výplňový text, který nikoho nezajímá.
Shrnutí: Zavedený výdělečný e-shop by se měl soustředit na nenásilnou modernizaci (soft innovation) zejména připadá v úvahu lehký redesign grafiky a přepsání textů. Pozornost by rozhodně měl věnovat péči o získané zákazníky, např. zvážit newsletter, zasílání personalizovaných nabídek, věrnostní program.
10. 4. 2009 10:36:03
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-komentare-na-www-elektro-osvetleni-cz/#reply280903
Tomáš Burda
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
12. 4. 2009 21:22:46
Homepage, oblíbené a návštěvnost dát pryč viz. předchozí post od Annalina...
Ten text na homepage dejte pryč. Myslíte že to někdo čte? Když přijdete do obchodu budete číst nějakou A4 na dveřích? Nebo půjde hned koukat po produktech?
Když si něco budu chtít přečíst o vás je tam na to příslušná kategorie.
U náhledů to kolečko action, new přeložit.
12. 4. 2009 21:22:46
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-komentare-na-www-elektro-osvetleni-cz/#reply280902
vitusak
verified
rating uzivatele
(8 hodnocení)
15. 4. 2009 08:27:02
Díky moc za obsháhlý příspěvěk. Rozhodně s tím něco udělám.
Jen bych doplnil, že co se týká náštěvnosti(toplist), zaměřujeme se zejm. na Vánoce (máme vánoční sortiment), kde je po té náštěvnostv v průměru 2500UIP, ale pravda těď je to tam k ničemu.
Úvodní text na titulce je tam z důvodu SEO. Ale pravdou je že to není moc přehledné.
Jinak díky za komentáře..!
15. 4. 2009 08:27:02
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-komentare-na-www-elektro-osvetleni-cz/#reply280901
kahy
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
25. 5. 2009 17:39:38
Ahoj Víťo, proč tvoje firma rozesílá spam? http://webtrh.cz/43090-zajimave-spamy?p=292453 Klidně odpověz do PM.
25. 5. 2009 17:39:38
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-komentare-na-www-elektro-osvetleni-cz/#reply280900
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit