Zadejte hledaný výraz...

Hledám prodejce reklamních ploch pro portfolium 700 webů

Dobrý den,
hledám schopného a pokud možno zkušeného prodejce reklamních ploch (převážně zpětných odkazů) pro moje portfolio 700 webů. Portfólio webů je velmi kvalitní a jde o velice lukrativní nabídku. Sám prodávám reklamu z mých webů, ale je jich čím dál více a cítím, že není využit potenciál jejich monetizace a proto chci získat nové klienty z nových zdrojů. Je možno si reálně vydělat i tisíce měsíčně.
Náplň spolupráce:
Tvůj úkol bude prodat reklamní plochu novým klientům, které sám budeš aktivně hledat a oslovovat. Kde je najdeš je na tobě. Možností je hodně: WT, Webdeal a další podobné portály, emailing, kontakty, atd...S klientem domluvíš pronájem reklamní plochy, nebo ploch na mých webech za ceny které určím. S cenami bude možno hýbat, ale pouze nahoru. Jsou nastaveny na minimum. Za každý uzavřený obchod ti bude náležet provize 25 procent. Pokud klient bude odkazy prodlužovat, z každého prodloužení dostaneš automaticky 25 procent. Klientovi budu reklamu fakturovat já na moje IČ a platit bude také mě. Tobě bude dle dohody vyplacena provize za období na kterém se domluvíme. Může to být okamžitě po připsání peněz na účet. Podrobnosti spolupráce domluvím s každým zájemcem individualně. Preferuji seriozní jednání a nehledám žádné amatéry. Práce je vhodná opravdu pro zkušené obchodníky s nějakými zkušenostmi s internetovým marketingem.
Informace o portfoliu webů:
Kompletní seznam webů a ceník dodám pouze zájemcům s kterými se dohodnu na spolupráci
Počet webů a domén: 700+ (počet se neustále zvětšuje)
Celkový PR a Srank webů: GPR 150, Srank 6500
Maximální PR a Srank: GPR 3 Srank 6
Celková návštěvnost: Okolo 25000 UIP denně a narůstá
Pokud máš zájem kontaktuj mě přes PM, na email o.sefler@gmail.com, nebo telefonicky na 721753863. Detaily spolupráce probereme podrobněji. Ideálně napiš něco o sobě, tvoje zkušenosti a znalosti internetového marketingu a reklamy.
8 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
351 hodnocení
členem od 5. 10. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od investercz (3 hodnocení)
11. 12. 2020
ikona hodnoceni
od TommyPaci (2 hodnocení)
20. 7. 2016

Rychlá domluva i platba, doporučuji!

ikona hodnoceni
od tomas262 (6 hodnocení)
24. 5. 2016

Vše v pořádku

Další poptávky Více