Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme programátora vývoje editoru pro tvorbu obrázků

Dobrý den,
poptáváme schopného programátora, který by pro náš projekt vytvořil editor obrázků na míru.
Tento editor by běžel v naší aplikaci (php), která se zabývá tvorbou 3d obrázků, respektive mockupů. Editor by neměl být nijak složitý, spíše naopak je cílem poskytnout našim klientům co nejjednodušší editor, aby se v něm uměli dobře orientovat. Princip editoru by měl být podobný jako je například na canva.com nebo zde
Editor by měl obsahovat vstup pomocí námi předdefinovaných rozměrů a poté prvky na kterých se společně domluvíme, aby klient mohl obrázek v editoru vytvořit. Vzhledem ke snaze držet informace „pod pokličkou“ rád poskytnu detailní informace programátorům, kteří se nám ozvou, případně společně můžeme probrat skrze email nebo například skype.
Koho hledáme:
Hledáme typ programátora, který přinese do projektu vlastní kreativu a nebudete se bát říct svůj názor. Bude se tak aktivně podílet na vývoji nejen editoru a bude mu záležet na výsledku. Nehledáme programátora, který splní bezmyšlenkovitě zadání!
Co se týče odměny, rádi bychom, aby si náš „vyvolený“ sám ohodnotil svou práci, samozřejmě až po poskytnutí kompletních informací. Na výši odměny nezáleží, rádi kvalitu dobře zaplatíme.
Pokud se naše spolupráce osvědčí, budeme rádi, když programátor s projektem zůstane a bude pracovat na dalších částech, vývojem editoru nebo dalším projektu.
Náš Start-up:
Abyste mohli i vy nás poznat, jsme start-up, který započal zhruba před rokem. Naším záměrem je poskytnout generování 3d doplňků našim klientům, kteří tak mohou přijít s jakýmkoliv 2D obrázkem a díky naší aplikaci si odnesou 3D obrázek různých grafických doplňků nejen pro jejich weby. Více se můžete dozvědět o nás na your-cover.cz.
Případné zájemce prosíme, aby nám do odpovědi na tuto poptávku napsali, na jakých projektech se podíleli nebo co již vytvořili, případně poslali ukázky. Pište prosím sem nebo na info@your-cover.cz.
Těšíme se na vás :)
Tým YourCover
42 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
5 hodnocení
členem od 6. 8. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od ThinkEasy (5 hodnocení)
18. 12. 2018

Rychlá domluva, specifikace v pořádku, platba připsána hned na účet

ikona hodnoceni
od Daniel Buchl (58 hodnocení)
25. 7. 2018
ikona hodnoceni
od Gavrilo (12 hodnocení)
14. 2. 2018

Veľmi príjemná spolupráca s rýchlou platbou a veľmi dobre popísanými požiadavkami. Bez váhania by som spolupracoval znova.

Další poptávky Více