Prodej multi-eshopu DomaciCentrum.cz - čistá marže 750 000 Kč / rok
Zobrazují se odpovědi 1 až 20 z 20

Prodej REAL LIFE (patrikvogl.cz)

  1. Dobrý den,

    prodám REAL LIFE weblog přesně tak, jak jej můžete vidět na http://patrikvogl.cz. Zahrnuto je
    • design
    • doména
    • hosting (sponzorován minimálně dva roky)
    • obsah

    Pokud máte zájem, pište vaše nabídky :-) Pravděpodobně bude nejideálnější přesun webu na reallife.cz a tedy ponechání názvu a pouhé přesměrování z patrikvogl.cz

  2. Happy Robot :]

    Co se právě děje na Webtrhu?

  3. Zdravím,

    bylo by férové tu aukci trochu zpřehlednit a uvést tedy její pravidla:

    a) kdy končí (zda např. 24 hodin po posledním příhozu, nebo v pevně stanovený čas)
    b) existuje nějaká částka, za kterou se dá blog koupit okamžitě?
    c) výši minimálního příhozu (může a nemusí)

    Díky za vzaní v potaz.

  4. Myslím, že toto Patrik nemyslel jako aukci.

    Patriku, kdybych si stránky koupil, budeš na ně dále psát nebo ne? Nějak si vlastně nejsem jistý, co vlastně prodáváš.

  5. V případě zájmu jsem ochotný dále psát, není to problém :-) Vše je o domluvě :-) No, aukce to asi není, jde prostě o to, kdo kolik nabídne.

  6. Vlani v lete si ma presvedcil, aby som ti zaplatil nekolik tisic korun ceskych, za reklamu (na moj portal http://www.birdz.sk) na tvojom vtedajsom blogu http://www.dr-ik.net, chapem, ze ju niekto po kratkej dobe omylom zmazal, hoci bola zaplatena na rok, potom si ju obnovil po niekolkych tyzdnoch, nasledne si cely blog zrusil a NECHAL SI TAM IBA REKLAMY a ZIADEN OBSAH, a na web si napisal ze si sa prestahoval na http://www.patrikvogl.cz/, akoze bohove, nechal si tam IBA REKLAMU a vernym citatelom hovoris ze ides na novy web (=sem uz nechodte, tu je len reklama, idem pisat inde...)

    Ked som sa ja a mozno aj dalsi inzerenti rozculovali, ze co to ma znamenat, tak tam na tvojom blogu zacali pisat ini ludia, cize uz tam neboli tvoje clanky, ale daky sajrajt od dakych inych ludi....

    Vidim vsak, ze ani na www.patrikvogl.cz si sa velmi nezdrzal.

    Vstup si do svedomia, a radsej uz prestan zo svojimi spinavymi kseftami s tvojimi akoze blogmi, ktore kazdu chvilu rusis, presuvas, predavas...

    Pisem pod svojim pravym menom v signature najdete kontakty na mna, takze toto neberte ako anonymne urazky. Vsetko je pravda.

    Hezky den Patriku!

  7. Aha a nyni som si vsiml, ze www.dr-ik.net, uz ani neexistuje! Ja mam reklamu zaplatenu do leta 2008 (plus si mi chtel dat daky bonus, zato ze v Zari, kdy jsi byl na dovolene v Italii, nekdo omylem zmazal akurat moji reklamu)...

    Chcem 50% penazi spat, kludne mi ich posli postou, v opacnom pripade podam na teba trestne oznamenie, pretoze si podvodnik! (I Radek Hulan je proti tebe andelem:D)

  8. Podla webu citam, ze ma 17 rokov, teda staci prve oboznamit rodicov...
    Tomasovi verim.

  9. Citace Původně odeslal Vogl Zobrazit příspěvek
    Pravděpodobně bude nejideálnější přesun webu na reallife.cz
    no možná jsem blbej, ale neměl bys tu doménu nejdřív zaregistrovat?
    Než ji někdo regne (a počítám, že po tomhle postu ji někdo regne)!

  10. TomasAbaffy: Mám stejnou zkušenost. Inzeroval jsem u Patrika se svým herním portálem www.webgames.cz. Nějakou dobu reklama neběžela, potom byla jen na úvodní stránce... Na začátku mi sliboval, že tam reklamu nikdo jiný mít nebude a nakonec když jsem mu říkal, že mám zaplacenou reklamu na rok, proč tedy není na patrikvogl.cz, tak se mi jen tupě vysmál...

  11. Že je Patrik provokatér, to jsem věděl, ale že i podvodník, to už ne...

  12. <Trošku OT>
    Na aukru Patrik prodával dizajn. Kamarád ho vyhrál za 2 Kč Patrik mu však dizajn neposlal a chtěl po něm mnohem vyšší částku.
    </Trošku OT>

  13. Za kolik bys to asi tak prodal? Mozna bych sel do toho.

  14. takže jsem vlastníkem reallife.cz...nabídl jsem ji Patrikovi za registrátorský poplatek, ale odmítl, takže je na prodej ;) (kdyby někdo náhodou měl zájem -> PM)

    jinak PV je takovej náš klučina co někdy moc mluví a potom nedělá to co nasliboval...a patrikvogl.cz (jako ten blog) je uz prodaný takže by to tady chtělo možná napsat (ze slušnosti)

  15. Jo...mam drby ze patrikvogl.cz koupil MzK

  16. od PV nikdy nic! viz aukro: koupil jsem desing za 2kč, on po mě chtěl 2000Kč protoze prej musí dát desing na Blue-Ray disc , ze nema normalni vypalovacku...

    PODVODNÍK!!

  17. Copak ho nemůže poslat po internetu?

  18. Citace Původně odeslal ChouLu Zobrazit příspěvek
    .. protoze prej musí dát desing na Blue-Ray disc , ze nema normalni vypalovacku...
    PODVODNÍK!!
    cisty podvod, kazda bluray napalovacka vie cd/dvd-rw, ked uz nic ine:)

  19. Tohle celé vlákno je divné a patří do Odpadu.

  20. Citace Původně odeslal Retal Zobrazit příspěvek
    Tohle celé vlákno je divné a patří do Odpadu.
    Vlákno je normální, ale PV je přinejmenším divný :nono::D


Podobná témata

  1. Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 29.08.2008, 16:02
  2. REAL LIFE (c) Patrik Vogl
    By Patrik Vogl in forum Kritika
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.01.2008, 06:50
Hostujeme u Server powered by TELE3