Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nabízím ready-made slovenskou společnost s.r.o., zcela nová , bez historie

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 10. 2012
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
V březnu jsem založil na Slovensku vlastní s.r.o. pro jistý byznys plán, abych mohl obchodovat jako slovenský subjekt se zahraničním dodavatelem, který se mnou nemohl nedále obchodovat, protože uzavřel s jinou českou společnosti smlouvu o výhradním zastoupení a vše tedy muselo jít nově přes české výhradní zastoupení. Což jsem tedy obešel tím, že jsem si založil firmu na Slovensku. Nicméně dřív než jsem se na Slovensku jakkoli rozkoukal, tak jsem dostal dopis, že zastoupení se týká jen prodejů v České republice, ale že není problém prodej dodávat mi zboží pro koncové spotřebitele v jiné zemi než v ČR. Problém vyřešen.
Takže s.r.o. založené, nájem virtuální kanceláře zaplacen na 6 měsíců dopředu a já už delší dobu nevím co s ní. Žádost o to být plátcem DPH jsem nepodával, takže společnost není zatím zaregistrována k DPH. Nutno dodat, že vznik celé společnosti jsem outsourcoval na Slovensko společnosti, která se zakládáním společností na klíč zabývá. Veškerá papírování proběhlo poštou, na Slovensku jsem nebyl, nebylo to nutné.
Jediná faktura v účetnictví je ta za vznik společnosti a za nájem, jinak žádná jiná není, žádné pohledávky ani závazky, prostě nic.
Takže jsem se rozhodl, že ji tedy nabízím k prodeji, stejnak bych ji musel zrušit, páč nevím co s ní. Nebráním se ani barterovém obchodu. Převod zajistí společnost, která ji i založila. Veškerou dokumentaci kopírující krátkou historii bych dodal, to je jasné.
Kdo bude mít zájem o bližší informace, může mě kontaktovat na info zavináč smartwatches.cz
20 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 28. 8. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E