Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Motivy na trička pro fotografy – sháním grafiky, pravidelné vyplácení odměn

Ahoj,
v pondělí jsem rozjel eshop www.trickaprofotografy.cz na kterém se zaměřuji na prodej triček s různou foto tématikou. V první fázi nabízím zatím jen 19 motivů. Různé nákresy fotoaparátů, symbolů, nápisů a podobně. Cílím eshop jen na fotografy. A protože vlastním i fotografický portál www.fototipy.cz, mám možnost zdarma oslovit denně stovky fotografů.
Napadlo mě, jak zvýšit počet objednávek a zároveň poskytnout dalším lidem pasivní příjem. Zde je moje nabídka:
Jsi grafik a máš dobré nápady? A ještě lépe, zajímáš se i o fotografování? Navrhni motivy na trička, které budou fotografové kupovat a nosit. Já je nabídnu na svém eshopu a měsíčně ti budu vyplácet 20% ze zisků všech prodaných triček s tvými motivy.
Vyplatí se to?
20% ze zisku jednoho trička vyjde na něco kolem 20 - 40Kč (dle měsíčního objemu objednávek, různých slevových akcí a podobně).
Jedná se o pasivní příjem. Uděláš několik ilustrací a o zbytek se postarám já. Na druhou stranu, máš sám možnost ovlivnit výši výdělku. Můžeš dodávat motivy pravidelně, nebo různě upravovat již stávajicí motivy. Můžeš vytvořit bannery na tebou vytvořené trička a já je budu takto přímo propagovat z www.fototipy.cz. No a taky můžeš o tvých tričkách psát na sociálních sítích, na blogu...a zvýšit tak šanci na vyšší zisky.
Během prvních dvou dnů mám již objednávky na 12 triček. A to jsem vytvářel já - grafický antitalent a v nabídce je pouhých 19 motivů! Navrhni krásné motivy na trička a vydělávej stovky měsíčně - po dobu několika let! :) Jeden motiv ti může vydělat od několika korun po několik tisíc.
Požadavky
Rád bych předešel tomu, abych takto spolupracoval s desítkami různých grafiků. Raději bych navázal užší spolupráci jen s několika grafiky. Proto bych upřednostnil, kdybys zaslal pro začátek alespoň tři motivy. Pokud si nejsi jistý, klidně zašli jen nějaké náčrtky a probereme co dále.
Motivy by měly být ideálně ve vektorech a to s omezením na tyto barvy: černá, bílá, #0197d6, #d2212a, #05f231. Vektory by neměly obsahovat hodně malé, samostatné detaily (malé tečky a podobně).
Další možnost je tisk na fólie The Magic Touch, kde je možné laserovou tiskárnou tisknout jakékoliv bitmapové ilustrace. Jen je potřeba, aby se dal tvar motivu ručně vystřihnout - tedy žádné složité okraje.
Jak to bude probíhat
1. pošleš motiv ke schválení. Pokud bude vhodný pro eshop (bude se týkat fotografování), zašlu ho dodavateli, který se stará o samotný potisk triček. Případně pak doladíme úpravy, aby bylo možné motiv tisknout pomocí použitých technologií.
2. po schválení umístím tvůj motiv na tričko do katalogu v eshopu a začnu ho propagovat. Můžeš zvýšit šance na zvětšení objednávek vytvořením graficky lákavých bannerů.
3. začátkem měsíce dám dohromady přehled o tom, kolik triček s tvým motivem se za předchozí měsíc prodalo a jaký z nich byl čistý zisk. Ty potom vystavíš fakturu na 20% z této částky.
4. tričko budu mít v nabídce tak dlouho, dokud se bude prodávat. Z nabídky budu stahovat jen ty trička, které se třeba za celý rok neprodaly. Vyplácení provize 20% ze zisku ovšem platí po celou dobu, co tričko prodávám - reálně tedy několik let.
Zaujalo tě to? Ozvi se!
Aktualizace: Prosím ozývejte se mi jen ti, kteří mají možnost vystavovat faktury. O jiné formy spolupráce momentálně nemám zájem. Děkuji
Pokud tě nabídka zaujala, kontaktuj mě na info@trickaprofotografy.cz
A pokud možno, dávám přednost tykání ;)
A pokud chcete mít jistotu, že půjde o férovou a kvalitní spolupráci, zjistěte si o mně další detaily třeba na mém osobní webu www.nogol.cz
40 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 10. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více