FBI zabrala domenu http://www.hdclub.sk/, co na to rikate? Pry na ni bylo warez forum...mate nekdo blizsi informace?
FBI zabrala domenu http://www.hdclub.sk/, co na to rikate? Pry na ni bylo warez forum...mate nekdo blizsi informace?
Vcharvat hledá: Hledáme Ruby on Rails programátora
Chates poptává: HTML kódování / PHP + Wordpress
Twe3k nabízí: Tématická výmena odkazov (sidebar)
Nejaký fake.
I to je mozne, ja o teto domene nikdy neslysel, tak mi to prislo zajimave.
heh stačí si srovnat zdrojáky megauploadu a hdclubu - kdyby to dělala FBI, bylo by to shodné.
Složitost vytvoření takové stránky je 0.000 nic, úkol pro žáka 2. třídy.
FBI to urcite nezabrala, protoze to porad smeruje na stejny hosting a nesedi tam vic veci...
zda se ze majitel se rozhodl ukoncit cinnost a udelal to takhle :))
Keď si to prečítaš nájdeš tam Megaupload.com :)
Zaujímavý "fake" od majiteľa webu. ;) ... a pochybujem, že by sa FBI zaoberala takouto rybkou v mori, kde sú oveľa väčšie žraloky :))
Proč by navíc zabírala doménu? Prvním krokem by bylo zabavení serverů, které je mnohem jednodušší. Stránka by navíc měla identický zdroják a nebyl by žádný důvod, proč by tato chybovka nebyla hostována v cloudu amazonu stejně jako ostatní.
Podľa Google cache ešte nedávno tam bolo nejaké warez fórum. Možno to majiteľ fóra vzdal, a nebol by jediný. V poslednej dobe si všímam, že viacero warezákov "kvôli nedostatku času" predáva svoje fóra a pýtajú oveľa menej ako vraj ich fóra zarobia za rok, len aby sa ich zbavili.
Áno, to sa dalo čakať - podobne tak stránky s filmami online sú buď na predaj alebo sa z nich robia "katalógy trailerov". (za posledný týždeň som dostal sem asi 4 ponuky na odkúpenie webu s filmami online) ...V poslednej dobe si všímam, že viacero warezákov "kvôli nedostatku času" predáva svoje fóra a pýtajú oveľa menej ako vraj ich fóra zarobia za rok, len aby sa ich zbavili.
je to fake, v každom prípade na hdclub.sk bežalo warez fórum s filmami v HD