SLEVA 20% na dedikované servery, 50% na webhosting, VPS v akci, domény za 20,-Kč
Zobrazují se odpovědi 1 až 17 z 17

Zase podvod? Nebo solidní firma. Zná někdo iWowWe?

  1. Prosím má někdo zkušenosti s touto firmou? Na první pohled se zdá, že to není "letadlo".
    Ale jejich affiliate provizní systém nápadně připomíná MLM. I když kladou hlavní důraz na prodej produktů a né nahánění lidí. Jenže dnes musí být člověk obezřetný.

  2. zkusenost s touto spolecnosti nemam, jen takovy maly OT. Myslim, ze by bylo vhodne odlisovat mezi letadlem a MLM, preci jen MLM je forma primeho prodeje, na ktere neni nic spatneho.

  3. To je nějaké obdoba Talk Fusion?

    eery: Jakmile je potřeba jakýkoliv vstupní poplatek, už to lehce získává znak letadla.

  4. Přesně tak, pokud musí člověk nejdřív zaplatit (koupit produkt), aby se mohl zapojit do obchodu, tak je to vždy krajně podezřelé a nese znaky letadla!
    Na MLM však není nic špatného a je to transparentní způsob podnikání, není dobré ho spojovat s "letadlem".

    Letadlo od MLM rozpoznáš jednoduše, musíš zaplatit dopředu a lákat na totéž další lidi (většinou na vzdušné zámky)...

    U MLM prodáváš reálnou službu, produkt přímo koncovým zákazníkům a zpravidla po tobě seriózní firma nepožaduje vstupní poplatek...

  5. souhlasim, nechtel jsem nijak obhajovat tu firmu, ani netusim jestli pozaduje vstupni poplatek nebo ne. Jen se mi nezdal korektni uvodni prispevek, kde se motaji dva pojmy dohromady a to letadlo a MLM.

    Myslim, ze politikxxx to popsal presne.

  6. No právě - rozlišit letadlo od MLM, proto se ptám. Třeba takové TalkFusion (stojí za ním známý herbalajfák) je spíš letadlo - nic si nemůžeš zkusit, zaplať a pak ... a hlavně naháněj další lidi. To Wow sice máš taky platit, ale asi polovinu jak TF. Nicméně z jejich stránek [URL="http://www.iwowwe.com/TK0367"] a prezentací by člověk vyrozumněl, že jim jde hlavně o produkt a affiliate (má znaky MLM) je až podružné. To je ale můj laický pohled. Já na ně narazil náhodou, když jsem hledal sw pro webináře. A proto se ptám jestli o nich někdo něco ví.

  7. Citace Původně odeslal uka Zobrazit příspěvek
    No právě - rozlišit letadlo od MLM, proto se ptám. Třeba takové TalkFusion (stojí za ním známý herbalajfák) je spíš letadlo - nic si nemůžeš zkusit, zaplať a pak ... a hlavně naháněj další lidi. To Wow sice máš taky platit, ale asi polovinu jak TF. Nicméně z jejich stránek [URL="http://www.iwowwe.com/TK0367"] a prezentací by člověk vyrozumněl, že jim jde hlavně o produkt a affiliate (má znaky MLM) je až podružné. To je ale můj laický pohled. Já na ně narazil náhodou, když jsem hledal sw pro webináře. A proto se ptám jestli o nich někdo něco ví.
    Ještě že neumíš používat značku [URL]. Alespoň podle odkazu všichni vidíme, kam toto téma má směřovat...

  8. Citace Původně odeslal uka Zobrazit příspěvek
    Prosím má někdo zkušenosti s touto firmou? Na první pohled se zdá, že to není "letadlo".
    Tenhle typ příspěvků, kdy se někdo snaží nenápadně ostatní nalákat, se tu objevuje pravidelně pořád dokola. Jdi dělat něco užitečnějšího...

  9. lol dalsi prodejce co dela jako ze vubec neprodava :) takove nesnasim nejvic, kdyz mi narovinu rekne ze prodava, tak pohoda, proste prodava sracky, nenadelam nic... ale delat jako ze mu o prodej vubec nejde a myslet si ze sme uplny blbci a blbce z nas delat... to si prosim tahni na jine forum

  10. Takže to zase je podvod a podvodem (podvádějícím) je uka.

  11. Lidem co se pokouší zde o minimálně nečestné jednání bych dal být Martinem ihned ban.

  12. No díky. Vidím, že se to tu hemží různými jasnovidci. Já osobně nikomu nic nenabízím ani nabízet nehodlám a jen jsem se ptal. Abych se obhájil - URL skutečně neumím používat, psal jsem textem , kdo chce si to najde (mj. taky jsem to jen našel). A ptal jsem se proto, že neumím anglicky a strojní překlad na "těch jejich" stránkách je dost divoký. Je tam i jakási "free" služba, ale s americkými free mám nepříjemnou zkušenost. S Talk Fusion zkušenosti nemám - ti chtějí hned platit a hned vás lákají na byznys. Takže znova - má někdo zkušenost nebo poradí.

  13. Tady si někdo myslí, že máme hlavu jenom na klobouk :)

    uka: Nejdříve nám vysvětli, proč tvůj odkaz končí na /TK0367

  14. co kdyz nekde nasel odkaz (affil nekoho), na ten klikl, dostal se na ten web, vykopiroval url a hodil ji sem... nebudte zas tak paranoidni

  15. To je jednoduché vysvětlení. Za prvé nevím co to za lomítkem má znamenat, jsem v IT docela lama. Jak jsem nakoupil, tak prodávám - je to odkaz z FB. Bylo tam, že zadarmo (free) můžeš posílat videa a mít i jakousi knihovnu videí provázanou s FB a YouTube. A právě proto se ptám, protože už jsem se díky neznalosti s free pěkně napálil. Nemusíte za vším vidět podvodníky.

  16. No tak už jsem se jinde dopídil. Je to sice affiliate - provize z prodeje, ale odměňují i podle MLM schématu, tj. za získání lidí. Sice nejsou tak agresivní v "lovení" lidí jako TalkFusion, ale je to taky MLM a co není může být. No ale free videomail od nich se dá využít. Pro videokonferenci běžný smrtelník (do 5-6 uživatelů) vystačí podle mne s FREE nástroji.

  17. Tak můžu říct, že FREE videoemail opravdu funguje a bez otravných reklam. Oproti konkurenci nabízí nejspíš nejvíce možností. Jediná reklama je logo iWowWe v šabloně a jejich "malá" patička o vytvoření. Jinak mě potom 2x kontaktovali s nabídkou možností affiliate (zdarma - % provize) nebo přímého prodeje, ale až po koupi (MLM - vyšší % provize) - takže mě je to už jasné. Nicméně po odmítnutí, mě ujistili, že free videoemail mohu používat dál a je ticho po pěšině, nikdo neotravuje. Jinak videokonference viz výše - jsou free možnosti. Ale to jen krátká doba, takže těžko hodnotit.
    PS pro ty co nemají hlavu jen na klobouk:
    Já to opravdu neprodávám - je to nějaký jejich affil co mě potom kontaktoval, ale bez toho za lomítkem se k free variantě nedostanete. Po FREE registraci ho už mám taky i když jsem nic nekoupil a ani nechci nic prodávat.

Podobná témata

  1. Odpovědí: 27
    Poslední příspěvek: 03.01.2012, 09:58
  2. Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 03.06.2011, 15:22
Hostujeme u Server powered by TELE3