SLEVA 20% na dedikované servery, 50% na webhosting, VPS v akci, domény za 20,-Kč
Zobrazují se odpovědi 1 až 11 z 11

Trojský kůň na webu

  1. Dobrý den,

    mám se svým webem takový problém.

    Jeden z návštěvníků stránky mě upozornil, že mám na webu trojského koně, což mu oznámil NOD 32.
    Já mám AVG a nic se mi nezobrazuje.
    Nechci posílat odkaz, ať vás "nenakazím", takže pošlu aspoň screen.

    Další věc je, že se upozornění na troják zobrazí jenom občas.

    +Projel jsem to google webmaster tools a nic to nenašlo, takže to pravděpodobně bude nějakým obrázkem na webu.

  2. Happy Robot :]

    Co se právě děje na Webtrhu?

  3. nema nahodou cracklej nod? zkus to projet nejakyma online tools na scan nebo COMODO antivirem (ten je asi top) ... jinak na ktery soubor to upozornilo jako na trojana? :)

  4. No, právě že nevím na jakej soubor, v tom je ten problém.

    Zeptal jsem se dalších dvou lidí, co mají NODa a to stejné, zase troják, takže jím to asi nebude :/

  5. Jako první mě napadlo, že vašemu uživateli ukázal NOD jako nebezpečné nějaké tracking cookie třeba od Google Analytics nebo nějakého reklamního systému.

    Nechci tu začínat flamewar, ale můžu se na to klidně podívat na počítači, kde nemám Windows, tudíž ten údajný trojský kůň by se mi do počítače neměl chytit. :-) Pošlete mi, prosím, odkaz.

    Ale stejně jsem si z předchozích zkušeností téměř jistý, že to bude nějaké obyčejné tracking cookie a žádný trojan.

  6. souhlas s P-ierre.. klidne se taky mrknu doma v Linuxu (windows nemam takze dont worry about viruses) ... ale taky verim ze je to FAKE ;)

  7. Semtam se mi stávalo, že sem měl na stránkách vloženy Javascript, který načítal obsah zvenčí (Trojan). Bylo to způsobeno používáním Total Commanderu. Po změně FTP klienta bylo všechno OK.

  8. Také se na to klidně podívám, jestli chceš...

  9. dobře, odkaz je http://www.vydelej.eu/, jak říkám, na stránku mohu ve svém PC normálně a AVG nic nhelásí, takže to bude jen planý poplach, ale uživatelská skupina webu, když uvidí upozornění, tak je to může celkem lehce odradit.

  10. Teoreticky by to mohlo být:
    Kód:
    <!--stats_footer_test--><script src="http://stats.wordpress.com/e-201204.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript">
    st_go({blog:'31264100',v:'ext',post:'0'});
    var load_cmc = function(){linktracker_init(31264100,0,2);};
    if ( typeof addLoadEvent != 'undefined' ) addLoadEvent(load_cmc);
    else load_cmc();
    </script>
    A nebo ten JS, co ti vyrábí na konci kódu iframe s http://shangacupuncture.osa.pl/showt...php?t=63942072

    ---------- Příspěvek doplněn 25.01.2012 v 17:29 ----------

    (A nebo Google+, ale ten by měl NOD32 znát)

    ---------- Příspěvek doplněn 25.01.2012 v 17:35 ----------

    A osa.pl vyhrála - http://sucuri.net/malware-updates-au...cc-and-il.html

  11. Omlouvám se, ale moc jsem neporozuměl co mám tedy smazat. Problém je v těch statistikách? Nebo G plus? Děkuji

  12. Problém je v tom osa.pl ... viz již jednou přiložený odkaz http://sucuri.net/malware-updates-au...cc-and-il.html

Hostujeme u Server powered by TELE3