CJ největší affiliate síť v ČR, 40+ inzerentů CPC,CPL,CPO model. Začni vydělávat teď
Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1 2 3 4
Zobrazují se odpovědi 91 až 108 z 108

Databáze spammerů

  1. Citace Původně odeslal Jadro007 Zobrazit příspěvek
    mailer-daemon@googlemail.com
    Posílá mi zpátky maily, který posílám já..
    Fakt dobrý, pobavilo :)

  2. Happy Robot :]

    Co se právě děje na Webtrhu?

  3. info@likesystem.net

    Nevyžádané reklamní sdělení.
    Zaspamovali nám všechny emailové účty.

  4. info@onlinepriznani.cz

    Nevyžádané reklamní sdělení. Navíc ty trubky píší v mailu vše bez diakritiky, s hrubkami a celé sdělení snad překládají z angličtiny přes Google překladač. Jinak si nedovedu vysvětlit, že dali dohromady takové paskvily.
    Naposledy upravil Michal Krčmář : 29.04.2012 v 11:20

  5. Tak tohle je vážně dobrý nápad:-) Jen by mě zajímalo jaké mají reference..pokud nějaké vážně mají

  6. nice@mailmax.cz reklamní emaily
    nice@torvestia.eu reklamní emaily

  7. Další spammeři:
    smartemailing.cz emservice.cz
    (David Kirš)

    emarketing.name enewsletter.cz
    (Martin Cruz)

  8. info@speed-press.cz

    Na všechny emaily (i na relativně nové) otravují se žádostí o souhlas se zasíláním obchodních sdělení.


  9. Info@uspesne-seo-pro-firmy.cz

    dalsi spammer. pri dotazu si nevzpomina, ze ktereho katalogu firem adresu vydoloval. arogantni chovani. nahlasen na UOOU.

  10. Udělal jsem totéž :)

  11. info@top-czech.com

    A ještě si do patičky nevyžádaného sdělení napíší: Vaše emailová adresa byla získána z veřejně přístupného internetového adresáře, dle Dle rozhodnutí Úřadu pro ochranu osobních údajů ze dne 23.5.2008 je tato zpráva "obchodním sdělením" ve smyslu zákona č.480/2004 Sb. Pokud někoho tímto obchodním sdělením obtěžujeme, omlouváme se.

    Drzouni drzí!

  12. Ta kouzelná formulka se objevuje pořád.. V pátek mi došla od

    prague@seminarfactory.eu

    distribuce@kjsoft.cz - školení pro daně a právo :-D


  13. seo.sluzby.alevan@gmail.com - firma alevan Martin Pawera - opakovaný spam na identicou adresu, přes tvrzení v mailu, že "nejedná se o spam, ale pouze o jednorázové oslovení, s maximálně jedním ověřením."




  14. info@marketingove-strategie.cz
    Největší sranda je, že se na webu můžete přihlásit emailem k odběru a ve spodní části je kouzelná informace o ochraně emailu.
    Dá se snad v tomto věřit lidem, kteří sami spamují? :))

Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1 2 3 4
Hostujeme u Server powered by TELE3