SEO a linkbuilding - jednorázové služby i garance pozice
Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 1 2
Zobrazují se odpovědi 31 až 37 z 37

Spamner ATTIVO.cz

  1. Citace Původně odeslal Treaty Zobrazit příspěvek
    Další blbec z Attiva? :)) Budete asi opravdu velký hosting :D
    Nechápu?

  2. Happy Robot :]

    Co se právě děje na Webtrhu?

  3. Doba měření 44 dní 3 hodiny 35 minut 24 sekund

    to je docela o nicem vypovidajici doba...

    zde to vypada aspon krapet realneji
    http://mereni.kyblsoft.cz/hosting/Hosting30.cz

  4. kyblsoft meri casteji, na druhou stranu 99,993% u Attiva považuji za slušný :) ja nekomentoval oněch 100% ale krivej argument o "falesny ikonce" ze strany Wedose.

    PS: http://mereni.kyblsoft.cz/hosting/Wedos.com - 99,975% ...... cokoli nad 99,9 % beru jako naprosto dostacujci ....

  5. Já se tohoto tématu původně nechtěl účastnit, ale pak jsem narazil na tohle:

    http://www.attivo.eu/cz/proc-k-nam/

    Kdo to proboha psal? To je jako by to psalo dítě. Tak málo textu a tolik výrazných chyb ...

    Hned první věta "než jen nízkou cenu? Poté jste zde správně !" To přece není Česky ne? Já nechci odsuzovat něco nového kvůli chybám v Češtině, ale když nemáte 200kč na to aby Vám někdo napsal normální text ...

    Takže už jen proto bych k nim nikdy s ničím nešel i kdyby mi cpali foťáky horem dolem, protože já si radši foťák koupím z výdělku fungujícího webu - což by se mi u nich nemuselo podařit :)

    Jinak u Wedos mám cca 20 domén, mají tam perfektně řešený přehled domén který mi vyhovuje. Když potřebuji aby nějaký web skutečně běžel, web který má xxxx návštěv denně, tak na to Onebit ... Místní příspěvky Wedosu nečtu, protože mi to vychloubání vadí stejně jako odkaz na Wedosu - zákaznická administrace - který se otevírá v novém okně ... to je šílenost která mě vždycky po přihlášení naštve.
    Toť vše. Dobrou :)
    Naposledy upravil KillDa : 06.01.2012 v 05:42

  6. Citace Původně odeslal Petr Zelenka Zobrazit příspěvek
    Omlouvám se všem za následující výraz, ale Wedosi, děláte si tady z nás prdel? Nebo lidi na webtrhu máte za kterény? Tímhle argumentovat, že někdo zkopíroval náš web? :)

    PS: koukal jsem na tu "falešnou" ikonu a nevšiml jsem si, že by jim patřil monitoring-serveru.cz z ktereho se stahuje :))) http://statistiky.monitoring-serveru.cz/1681677

    Říkám si, že psí ubohost se transformovala do wedosu...
    Jen bych upřesnil. Pokud jde o texty, tak to bylo doslova a do písmene (včetně mezer a chyb v počtu mezer) původně zcela (bez fantazie) okopírované od nás :-) .

    Ikonka byla, po mém komentáři, dodatečně upravena (stejně jako některé další texty). Předtím to nebyl odkaz. Bylo to tak i na hosting30 a nyní. Takže delší dobu a nyní došlo k úpravám.

  7. Citace Původně odeslal Hosting WEDOS Zobrazit příspěvek
    Ikonka byla, po mém komentáři, dodatečně upravena (stejně jako některé další texty). Předtím to nebyl odkaz. Bylo to tak i na hosting30 a nyní. Takže delší dobu a nyní došlo k úpravám.
    Nyní jsem se na tu ikonku schválně díval na google archiv a IMHO byla dotahována z monitoring-serveru.cz ještě před tím vaším komentářem, takže se mi nezdá, že by byla falešná, jak píšete.

  8. vzhledem k tomu, ze monitorovali jen 44 dni, tak tam klidne mohlo byt 100%

Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 1 2

Podobná témata

  1. ATTIVO - dalsi neomezeny webhosting?
    By buffy.cz in forum Hosting
    Odpovědí: 66
    Poslední příspěvek: 06.04.2012, 05:17
Hostujeme u Server powered by TELE3