Zadejte hledaný výraz...

Nový design pro LeagueSpy

Zdravim
Hledám designéra, který udělá kompletní návrh pro sázkařský servis LeagueSpy.com a to vč. loga.
Je třeba udělat design pro index, Info v jednotlivých jazycích, přehledy jednotlivých lig, preview, review, klub a hráče (odkazy na zbylé 3 stránky dám zájemci, protože pro neplatící uživatele jsou uzamčené)
Za práci nabízím 2000,- Kč + zmínku s odkazem v článku na mém blogu (www.owww.cz), ve kterém popíši redesign stránek. (čtenost každého článku kolem většinou +1000 lidí z oblasti IT)
Proč tak málo? Protože na zahraničních webech je možné získat ve výběrovém řízení design za cenu v řádu desítek USD a platit víc jen proto, že jsme na webtrhu a někteří zdejší designéři jsou "Páni", to opravdu nebudu.
A protože kupování designu je vlastně něco jako kupování zajíce v pytli, tak je mi líto, ale vyhrazuji si právo hotový design odmítnout v případě, že se mi nebude líbit a nevyužiju ho.
Nabídky s referencemi prosím do PM
Faktura není potřeba
Jen na upřesnění na žádost Retala:
Onou poznámkou o odmítnutí hotové práce nemám pochopitelně na mysli odmítnutí CELÉ práce, ale od designera budu chtít vidět hrubý nástřel jedné stránky, podle které se rozhodnu, zda mu zakázku zadám nebo ne. Rozhodně nechci, aby někdo dělal celý den a pak nedostal zaplaceno. Stejně tak ale nechci, aby mi někdo vytvořil celý design a já pak MUSEL zaplatit i v případě, že se mi nebude líbit. To už jsem jednou absolvoval a už takovou chybu opakovat nebudu. Proto ta poznámka.
47 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
71 hodnocení
členem od 7. 6. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Tomond (17 hodnocení)
10. 6. 2019
Katastrofální spolupráce. Rozhodně nedoporučuji ostatním uživatelům!
ikona hodnoceni
od marketa jansova (3 hodnocení)
1. 8. 2017
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od Josef Sojka (13 hodnocení)
25. 2. 2016

Vynikající a rychlé jednání. Doporučuji.

Další poptávky Více