Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Reklamní plocha 200×200 na internetovém magazínu – Levně

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 26. 8. 2011
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
rád bych Vám nabídl jednu z možností inzerce na našem internetovém magazínu Objevit.cz, který provozujeme druhým rokem. Tuto nabídku bych rád vedl jako aukci, nechtěl bych tedy stanovovat závaznou cenu, ale nechal to na Vás.
Co nabízíme?
Nabízíme reklamní banner velikosti 200px × 200px, který bude umístěn v panelu magazínu Objevit.cz. Toto místo je viditelné pro všechny naše čtenáře. V panelu je umístěno relativně vysoko a čtenáři při čtení našich článků nemají šanci banner přehlédnout. Myslím si, že právě tato pozice patří na webu k nejsilnějším a pokud chcete čtenáře zaujmout na všech pozicích na webu, volte tuto plochu.
  • Předmět aukce: banner 200px × 200px v panelu
  • Doba: 1 měsíc
Pro koho je reklama vhodná?
Objevit.cz je internetový magazín zaměřený na počítače, internet, online podnikání a s tím související. Denně publikuje nové články a aktuální události ze světa IT. Na webu pracuje několik zkušených redaktorů.
Reklama je z mého pohledu vhodná například pro internetové obchody, hostingové společnosti, webdesignérská studia, aukční a reklamní portály, herní weby, zájmové weby, osobní blogy, specializovaná fóra a podobně. Inzerovat u nás však může kdokoliv, jen ne konkurenční IT magazíny, warez, casina a podobně.
Čím se můžeme pochlubit?
Magazín má rostoucí návštěvnost. To je způsobeno blížícím se koncem léta, kdy se mnoho lidí přesune od bazénu ke svému PC. Náš web navštěvuje mnoho stálých čtenářů ze svých RSS čteček a linkovacích serverů (případně sociálních sítí), zároveň je ale podstatná část návštěvníků přiváděna z vyhledávačů a odkazů různě na internetu.
Magazín před pár dny představil nový design a některé z reklamních ploch byly prodány na několik měsíců dopředu. Zbyly nám již pouze tyto dvě, které jsme se rozhodli nově otevřít a toto je první místo, kde je nabízíme.
Statistiky webu:
  • Návštěvnost: 5000-6000 UIP / měsíc
  • Pagerank: 2
  • Srank: 4
  • Článků: +570
Myslím si, že inzerent koupí této plochy rozhodně neprohloupí. Plochu je možno rezervovat na dobu až tří měsíců, tedy i na dobu Vánoc, kdy je návštěvnost daleko vyšší. V této aukci jsem se rozhodl pro jeden měsíc. Delší období až dle dohody.
Faktura je samozřejmostí. V případě zájmu a příplatku je možno vytvořit zobrazovaný banner, záleží na dohodě. Jakékoliv otázky Vám rád zodpovím, pište PM. :)
Děkuji Vám za Váš čas a v případě zájmu přeji úspěch v aukci :)
3856
19 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
89 hodnocení
členem od 2. 8. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E