Zadejte hledaný výraz...

Futurama online . net (první místo na seznamu, výdělky, návštěvnost)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 7. 2011
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Zdravím, nabízím web Futurama-online.net. Seriál Futurama je označený jako volný seriál a proto nejsou postihy za embed (např. na stream.cz jsou všechny díly seriálu Futurama + nedávno se zde dražil stejně zaměřený web o futuramě a prodejce uváděl také, že je seriál futurama volný). Web běží skoro rok, nemá žádné závazky.
Web je postaven na wordpressu s upravenou free šablonou, takže jednoduchá administrace a vše okolo na widgetech.
//Doplnění ranků webu
Google Pagerank 2
Srank 50
Návštěvnost jde z vyhledavačů (na dotaz Futurama online - 1.místo na seznam.cz). Je to průměrně 500-700UIP denně. Měřím to na Google Analytics, screeny mohu dodat.
Výdělky jsou okolo 2.000 měsíčně, mám nasazené Google Adsense, screeny též mohu dodat. Poté, co jsem zkusil dát efektivnější reklamu, výdělky se zvýšili (3-4 eura / den, jak kdy, někdy i 2 eura/den, někdy třeba max 5 eur).
O web se už skoro 3 měsíce nestarám a je to pořád stejné, akorát teď jsem zlepšil výdělky, ale návštěvnost je stále stejná, i když web neaktualizuji a nic s ním nedělám.
Náklady na web nejsou žádné, kromě umístění webu na hosting a předplacení domény na další rok. Takže nemusíte nic platit.
Jsem ochotný se domluvit na nějaké BIN ceně a prodat web ihned.
Jinak jsem zde dražil tento web už jednou, ale asi za velkou cenu (nebyl moc zájem) a proto začnu od koruny, uvidíme jaká cena se vyšplhá.
Na dotazy rád odpovím, pište PM.
Děkuji za příhozy.
Mějte se!
38 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
27 hodnocení
členem od 4. 2. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E