Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

FunFórum + související FB stránky s více než 10k fans

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 7. 2011
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji internetové stránky FunFórum.cz
Ačkoli jde o fórum, neočekávám, že se zde bude diskutovat. Styl fóra jsem zvolil z toho důvodu, že prostředí phpBB je pro mnohé, především mladé lidi dobře známé. Navíc vkládání nových příspěvků je velmi rychlé a tudíž levné.
Web je stvořený především jako nástroj k monetizaci traficu pocházejícího z facebooku. Proto takto zvolené barvy i rozložení webu.
Součástí prodeje jsou i 2 FB stránky, na které na funfóru odkazuji.
Jsou to sránky Vtipné obrázky a Vtipná videa - obě s +5000 fans a jejich počet den ode dne roste a to především kvůli jakési "anketní otázce" na vstupních stránkách.
Díky těmto dvěma FB stránkám je už nyní možné denně přivést na FunFórum stovky návštěvníků pouhým vložením odkazu na tyto stránky.
Návštěvníci stránek jsou sami velmi aktivní při jejich propagaci. Podíváte-li se na posdlní propagované video na FB stránce Vtipná videa - tedy toto video: http://funforum.cz/viewtopic.php?f=5&t=3254 , vidíte, že odkaz na video sdílelo více než 20 lidí. (totéž platí pro poslední propagovaný obrázek: http://funforum.cz/viewtopic.php?f=4&t=5606 )
Mnohé stránky mívají probémy s Like buttony a "lajky" se nepřipočítávají a nezobrazují se lidem na zdech. To je vyřešeno použitím nikoli Like buttonu, ale staršího Share buttonu, který sice musejí lidé před sdílením na své zdi potvrdit, ovšem to je vynahrazeno jistotou a podle toho co jsem uvedl výše je patrné, že potvrzování lidem nevadí a sdílejí hodně.
Při dobré péči budou tato čísla stále stoupat a věřím, že se pro někoho může stát FunFórum i hlavním zdrojem velmi slušných příjmů.
Co se dostavadních výdělků týká, mile mě překvapily. V červnu to bylo v přepočtu na jednoho návštěvníka téměř 0,1 Kč. Dá se ale očekávat, že toto číslo klesne, protože reklamy se okoukají. Protože stránky jsou ale stavěné pro masový zásah, i poloviční číslo by bylo velmi pěkné.
Cenu už tradičně nechávám na vás a web proto dávám do aukce od koruny.
Výsledná cena je bez DPH a DPH k ní tedy budu muset přičíst.
Faktura je samozřejmostí
Dotazy prosím do PM
Včera (13.7.) vypadala návštěvnost takto:
Celý den jsem se webu vůbec nevěnoval. Ani jeden odkaz nikam.
Večer po osmé hodině se někdo úplně náhodou na web dostal a jedno jediné sdílení obrázku Bush a opice vyvolalo takovouto reakci, kterou vidíte výše.
Takto vypadala návštěvnost 11.7., kdy jsem ráno kolem půl deváté vložil jeden odkazy na FB stránky na obrázek a video, které jsem uvedl výše:
Z toho je patrné, že při i trochu větší aktivitě než pouhých 5 minut ráno, se dá na web poslat z FB denně už teď i řádově několik tisíc lidí denně. S přibývajícím počtem fanoušků těch FB stránek to pak mohou být opravdu zajímavá čísla.
Added on 14.07.2011 at 07:42
22 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
71 hodnocení
členem od 7. 6. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E